Geri

Canik sandıkları patlattı, 'Cumhurbaşkanı Erdoğan' dedi

Canikli vatandaşlar Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın zaferini coşkuyla kutladı. Yüzlerce vatandaş ilçede sokaklara akın etti.

14:07:16 | 2023-05-29


Haberi Sesli Dinle

Canikli vatandaşlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın zaferini büyük bir sevinç ve coşkuyla kutladı. 28 Mayıs’ta gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı en çok oyla destekleyen ilçelerin başında yer alan Canik’te, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın zaferini kutlamak için yüzlerce vatandaş ilçede sokaklara akın etti. Canik İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi’nde başlayan kutlamalarda ilçeyi Türk bayraklarıyla donatan Canikli vatandaşlar, şarkılar söyledi, sevinç sloganları attı. Havai fişek gösterileri eşliğinde büyük bir coşkuyla gerçekleşen kutlamalarda konvoy oluşturan Canikli Vatandaşlar ilçede zafer turu attı. İlçede vatandaşlarla birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın zaferini kutlayan Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı her zaman olduğu gibi ilçemizde rekor bir oyla destekledik. Bu kutlu yolda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan desteğini esirgemeyen ve Türkiye Yüzyılı kapılarını aralayan hemşehrilerime teşekkür ediyorum” dedi.

ZAFER COŞKUSU SOKAKLARA TAŞTI
Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde yüksek bir oy oranıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyen Canikli vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın zaferini ilçede coşkuyla kutladı. Ellerinde Türk bayrakları ve meşalelerle sokaklarda buluşan Canikli vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeniden elde ettiği zaferin sevinç ve neşesini paylaştı. Bazı Canikli vatandaşlar ise mutluluk gözyaşlarına boğuldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a olan sevgilerini haykıran Canikli vatandaşlar, ilçede konvoylar eşliğinde zafer turu attı. Canikli vatandaşlar ilçede gerçekleştirilen konvoyun ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın balkon konuşması dinlemek üzere Cumhuriyet Meydanı’na akın etti. Canikli vatandaşlarla birlikte Cumhuriyet Meydanı’na giden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Cumhuriyet Meydanı’nda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın zaferini kutlamak üzere toplanan vatandaşların sevinç ve coşkusunu paylaştı.

CANİK KARARINI GÜVEN VE İSTİKRARDAN YANA VERDİ
Canikli vatandaşlarla birlikte ilçede Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın zaferini kutlayan Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Canikli vatandaşların Türkiye Yüzyılı’ndan, güven ve istikrardan yana oy kullandıklarını ifade etti. Başkan İbrahim Sandıkçı, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı her zaman olduğu gibi ilçemizde rekor bir oyla destekledik. Türkiye Yüzyılı ile Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında her alanda şahlanan ve gücüne güç katmaya devam eden bir Türkiye görmeye devam edeceğiz. Canikli hemşehrilerim, Türkiye Yüzyılı’ndan, güven ve istikrardan yana oy kullanmış ve dünya lideri Sayın Cumhurbaşkanımızın yanında yer almıştır. Allah'ın izniyle ilçemiz için aynı gayret ve heyecanla çalışmaya devam edeceğiz. Canik’e yeni yatırım ve projeler kazandırmayı, değerine değer katmayı sürdüreceğiz. Bu kutlu yolda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan desteğini esirgemeyen ve Türkiye Yüzyılı kapılarını aralayan hemşehrilerime teşekkür ediyorum” dedi.


canikcanik belediyesicanik belediye başkanıibrahim sandıkçıseçimcumhurbaşkanırecep tayyip erdoğancumhur ittifakısamsunsamsun haberleriseçim sonuçları