Geri

İlkadım'da Anneler Günü'ne özel konser

İlkadım Belediyesi Türk Sanat Müziği (TSM) Korosu, 14 Mayıs Anneler Günü’ne özel bir program hazırladı. Sanatçılar birbirinden güzel sanat müziği eserlerini anneler için seslendirdi.

12:37:27 | 2023-05-14


Haberi Sesli Dinle

Şef Erdal Şahin yönetiminde Acem Tekkesi Kültür ve Sohbet Evi’nde Anneler Günü’ne özel sahne alan TSM koristleri, koro seslendirmelerinin dışında solo olarak da sanat müziği icra ettiler. Sanat müziği ve hareketli parçalarla dinleyenleri hem hüzünlendiren hem de coşturan Şef Şahin ve koristleri annelere unutamayacakları bir gece yaşattı.

ANNELER, EN KIYMETLİ HAZİNEMİZ
Karşılıksız ve sınırsız sevgiyi, şefkati ve fedakarlığı annelerden öğrendiklerini vurgulayan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, "Hayattaki en kıymetli hazinelerimiz annelerimizdir. Ana bizim hep baş tacımız olmuştur. İnancımız da analarımızın ayağının altına cenneti koymuştur. İşte ana bizim için o kadar kutsal, o kadar değerlidir.Onların ellerinden öpelim, çok sıkı sarılalım. Bu toprakların vatan olmasında kanıyla canıyla her şeyi ile mücadele eden aziz şehitlerimizin annelerini, Hayme Hatun’dan Zübeyde Hanım'a kadar nice kahramanlar yetiştiren annelerimizi, saygı ve şükranla anıyorum” diye konuştu.

Gecenin finalinde ise İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcısı Şerif Mırık Şef Erdal Şahin’e çiçek takdim etti. Toplu çekilen hatıra fotoğrafı gece son buldu.

 


ilkadımilkadım belediyesinecattin demirtaşanneler günükorokonsertürk sanat müziğisamsunsamsun haberleri