Geri

23 Nisan'da örnek proje

Yılport Samsunsporlu oyuncular Elano Yeğen ve kaleci Halil Yeral, 23 Nisan Ortaokulu tarafından düzenlenen ‘Taraftarlardan Atık Pil Geri Dönüşüm Projesi’ kapsamında çevre bilincini aşılamak için atık pil toplayan öğrencileri ziyaret etti.

11:27:04 | 2023-03-25


Haberi Sesli Dinle

Samsun 23 Nisan Ortaokulu'ndan düzenlenen 'Taraftardan Atık Pil Geri Dönüşüm Projesi'ne Samsunspor oyuncuları da büyük destek verdi. Atık pil projesine bu hafta en büyük destek okulda eğitim gören Samsunsporlu öğrencilerden geldi. Toplam 5 takımın bulunduğu atık pil kutusundan Samsunspor’un kutusu birinci oldu. Samsunspor oyuncularından Elano Yegen ve kaleci Halil Yeral da okulu ziyaret ederek projeyi destekledi.

Gençlere "Bugün Temiz Bir Dünya, Yarın Yaşanılabilir Bir Gelecek İçin Samsunspor Yanınızda" mesajını veren oyuncular, öğrencilerle buluşup sohbet etti. Oyuncular, proje sorumlusu öğrenciye forma hediye ederek bol bol da forma imzaladı. Salondan taşan sevgi seli koridorlara kadar uzanırken "Bu şehrin çocukları Samsunsporludur" gerçeği bir kez daha kendini ortaya koydu.

Samsunspor bayrağı okul bahçesinde onurla dalgalanırken, diğer takımların taraftarlarından da aynı desteğin beklendiği belirtildi. Okul yönetimi, proje danışmanı Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Derya Şafak'a ve proje sorumlusu öğrenci Fatih Arda Temiz'e teşekkür etti.

 


samsunspor23 nisan ortaokuluatık pilprojeelano yeğenhalil yeralçevresamsunspor haberleri