Geri

Samsun'da minik öğrencilerden anlamlı sergi

Taflan İlk-Ortaokulu Anasınıfı Öğrencileri ve Öğretmeni Emine Elitok Erkoç önderliğinde Atakum Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi Sergi Salonunda “ÇEDES” programı kapsamında geliri deprem bölgesindeki kardeş okula bağışlanmak üzere “Minik Yürekler Sizinle” Resim Sergisi açtı.

11:52:56 | 2023-05-07


Haberi Sesli Dinle

Resim sergisinin açılış programına Atakum Kaymakamı Kemal Yıldız, Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet İrfan Yetik, Şube Müdürleri Mehmet Atar, Mehmet Fatih Öztürkçe, Fırat Şad, Dursun Yürükçü, Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Arslantürk Ana Sınıfı Öğretmenini eşi Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Hava Trafik Kontrolörü İdris Erkoç Okul Müdürleri, Öğretmenler, Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi Yöneticileri, , Veliler, Misafirler ve okul öğrencileri katıldı.

‘OKULUMUZDA YARDIMLAŞMANIN ÖRNEĞİ’
Önemli bir görevi yerine getirmenin duygusunu yaşadıklarını dile getiren Okul Müdürü Celal Boz, “Sergiyi açmaktaki amacımız öğrencilerimizde yardımlaşma duygusunu geliştirmek ve değerlerimize sahip çıkmaktır. Minik yüreklerde şimdiden insani özelliklerin gelişmesini sağlamaktır. Ayrıca Atakum Kaymakamız Sayım Kemal Yıldız, Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet İrfan Yetik ve protokol tarafından resim sergisinin açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından serginin gezilmesi ile programız sona erdi. 2 gün boyunca açık kalacak olan sergide bulunan toplam 20 adet tablonun tamamı misafirler tarafından satın alındı ”dedi.

Haber: Köksal ÖNER


samsunatakumresim sergisisamsun haberleri