Geri

Samsun'da yeni fasıl topluluğu kuruldu

Samsun Fasıl Topluluğu, Atakum’da Vedat Türkali Kültür Merkezi’nde 8 Ekimde vereceği bir kokteyl ile şehrin kültür sanat yaşamına katılıyor.

11:34:45 | 2022-10-05


Haberi Sesli Dinle

Gurup Başkanlığını Necla Odacı’nın yaptığı Samsun Fasıl Topluluğu uzun bir hazırlık aşamasından sonra sahne ve tanıtım çalışmalarına başlıyor. Atakum’da Vedat Türkali Kültür Merkezi’nde 8 Ekimde saat 19.00 da verilecek bir kokteylin ardından sahne almaya başlayacak gurup, Klasik Türk Müziği ve Türk Sanat Müziği eserleri seslendirecek.

‘BİRÇOK ZORLUĞU AŞMAMIZA BİZZAT YARDIMCI OLDU’
Gurubu kurma fikrinin iki yıl kadar önceden başladığını ifade eden Gurup Başkanı Necla Odacı, “Arkadaşlarım ve hocalarım beni bu konuda teşvik ettiler. Yola çıkmaya karar verdiğimde bir kadın olarak bir çok zorlukla mücadele etmek zorunda olduğumuzu fark ettim. Sağolsun Atakum Belediye Başkanımız Sayın Cemil Deveci bu süreçte bir çok zorluğu aşmamıza bizzat yardımcı oldu. Gurubu kurmayı başardık ve sahne almaya hazır hale geldik. Gurubumuz çalışmalarını Atakum Belediyesi ve Atakum kent Konseyi himayesi ve desteğinde sürdürmektedir. Başta gurup arkadaşlarım olmak üzere yardımını ve desteğini esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyorum ”dedi.
Haber: Köksal ÖNER


samsunatakumfasılnecla odacı