Geri

Samsunspor'da hareketli günler

Samsunspor'un gelecek sezon için transfer çalışmalarıyla ilgili iddalar peşpeşe geliyor. Samsunspor'da Dia Saba'dan sonra Galatasaray'dan Okan Kocuk ve Ankaragücü forması giyen sağ bek Kévin Malcuit isimleri de ortaya atıldı.

12:41:30 | 2023-05-28


Haberi Sesli Dinle

11 yıllık aranın ardından Süper Lig'e geri dönen Samsunspor için transfer iddiaları peşpeşe geliyor. Kırmızı beyazlı siyahlı ekiple yeniden 3 yıllık sözleşme imzalayan Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu yeni sezonda bir çok yıldız futbolcuyu kadrosuna katmayı hedefliyor.

DİA SABA VE OKAN KOÇUK İDDİASI
Sezonun ilk devresinde Sivasspor forması giyen ve ortaya koyduğu futbolla büyük beğeni toplayan Dia Saba ile ilk görüşmenin gerçekleştiği ileri sürüldü. Samsunspor'un gelecek sezon 8+3 kuralı nedeniyle kaleye Okan Kocuk'u geçirmek istediği ileri sürüldü. Hüseyin Eroğlu'nun raporu doğrultusunda Samsunspor Galatasaray'la sözleşmesi bitecek 26 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor.

DOUGLAS TANQUE KALACAK
Samsunspor'un Dia Saba, Okan Kocuk dışında Ankaragücü forması giyen sağ bek Kévin Malcuit'le de ilgilendiği ileri sürüldü. Samsunspor’da Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu'nun raporu doğrultusunda bir çok futbolcu ile yolların ayrılacağı öne sürüldü. 28 kişilik kadrodan 20'ye yakın futbolcunun gönderileceği, 17 gol atan Brezilyalı santrafor Douglas Tanque'nin yeni sezonda da takımda tutulacağı, Demokratik Kongolu forvet Gaetan Laura ile ilgili kararın henüz verilmediği öğrenildi.

Haber: Köksal ÖNER


samsunsporsüper lighüseyin eroğluyüksel yıldırımtransferdia sabaokan koçukKevin Malcuitsivassporgalatasarayankaragücü