Geri

Samsunsporlu Bennasser: Şampiyonluk yaşamak istiyorum

Yılport Samsunsporlu oyuncu Youssef Ait Bennasser, "Hedefim şampiyonluk yaşamak. Şampiyonluğa da katkı sağlamak istiyorum. Süper Lig’de de oynamak istiyorum" dedi.

15:11:02 | 2023-03-16


Haberi Sesli Dinle

Yılport Samsunspor'un başarılı oyuncusu Youssef Ait Bennasser, bugünkü antrenmana gelen basın mensuplarının sorularını cevapladı.

ÇOK İYİ KARŞILANDIM
Samsun’da çok iyi karşılandığını belirten Youssef Ait Bennasser, “Samsun’da çok iyi karşılandım. Depremden sonra çok zor oldu ama buradaki teknik ekip ve arkadaşlar bana çok yardımcı oldular. Hüseyin Eroğlu hoca ile ilk kez çalışıyorum. Hocamızın belli bir sistemi ve felsefesi var. Hocamız çok güzel taktikler yapıyor. Zaten 16 maçtır hiç yenilmedik. İyi maçlar oynuyoruz ve bundan da çok mutluyum” dedi.

BÖYLE TARAFTAR GÖRMEDİM
Hedefinin şampiyonluk yaşamak olduğunu ifade eden Bennasser, “Hedefim şampiyonluk yaşamak. Şampiyonluğa da katkı sağlamak istiyorum. Süper Lig’de de oynamak istiyorum. Performansımı daha da arttıracağım. Samsunspor taraftarları çok coşkulu ve arzulular. Bu da beni çok şaşırttı. Uzun zamandır da böyle taraftar görmemiştim” diye konuştu.


samsunsporfutboltffspor totoYoussef Ait Bennassersamsunspor haberlerisamsun haberleri