Geri

Yakakent'in gururları

Yakakent 100. Yıl Ortaokul Voleybol Takımı, Sinop'ta düzenlenen Okul Sporları Küçükler Erkek Voleybol Grup Müsabakalarında Yarı Finale yükseldi.

12:54:20 | 2023-05-31


Haberi Sesli Dinle

Sinop'ta düzenlenen Okul Sporları Küçükler Erkek Veleybol Grup Müsabakalarında Samsun'u temsil eden Yakakent 100. Yıl Ortaokulu Voleybol Takımı, C grubunda birinci olarak yarı finale yükseldi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü Okul Sporları Daire Başkanlığı’nın faaliyet programında yer alan ve Sinop Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün ev sahipliğinde düzenlenen Okul Sporları Küçükler Erkek Voleybol Grup Müsabakalarına Bartın, Giresun, Karabük, Kastamonu, Ordu, Samsun, Sinop İl birincileri katıldı.

Grubunda birinci olan ve yarı finale yükselen Yakakent 100. Yıl Ortaokulu Veleybol Takımı sporcuları Yakakent Kaymakamı Abdüsamed Kılıç ve Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma'yı makamında ziyaret etti.
Kaymakam Abdüssamed Kılıç, Samsun birincisi olarak Sinop'ta yapılan Okul Sporları Küçükler Erkek Voleybol müsabakalarına katılan ve grubunda birinci olarak yarı finale katılma hakkı kazananarak ilçeyi gururlandıran 100. Yıl Ortaokulu Voleybol Takımını tebrik ederek başarı belgesi verdi.

BAŞKAN KIYMA SPORCULARI TEBRİK ETTİ
Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma da, "Yarı finale katılma hakkı kazanan Yakakent 100. Yıl Voleybol Takımı sporcularımızı, teknik kadroyu ve okul idarecilerini tebrik ediyorum. Yarı finalde ve ardından yapılacak olan finallerde takımımıza güvenimiz tamdır" dedi.

Her iki ziyarette sporculara İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Şimşek, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mahmut Orhan, Yakakent 100. Yıl Ortaokulu Müdürü Fatih Özcan ile Beden Eğitimi Öğretmeni Yasin Kılıç eşlik etti.

Haber: Mustafa KAHYA / YAKAKENT

 


samsunyakakentyakakent belediye başkanıhüseyin kıymayakakent kaymakamıabdüssamed kılıçvoleybolsinop