Geri

Adem Güney: İsraf etmeyeceğiz, yemeyeceğiz, yedirmeyeceğiz

Yeniden Refah Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Avukat Adem Güney, seçim çalışmalarına bütün hızıyla devam ediyor. Güney, "İsraf etmeyeceğiz, yemeyeceğiz, yedirmeyeceğiz" dedi.

10:25:53 | 2024-01-23


Haberi Sesli Dinle

Güney seçim çalışmaları kapsamında Türkiye Muharip Gaziler Derneğini ziyaret etti. Güney burada yaptığı konuşmasında Milli Görüş Belediyeciliği hakkında bilgi vererek, “Bu belediye seçimleri daha öncekilerden farklı bir belediye seçimidir” diye konuştu.Güney şöyle devam etti; “Çünkü bu seçimde milli Görüş, Yeniden Refah Partimizle çok ciddi bir alternatif olarak ortaya çıkmaktadır. Artık ‘ehveni şerlere’ mahkûm değiliz. Ölümü görüp sıtmaya razı olmak mecburiyetinde değiliz.

HAKİKATİN, DOĞRUNUN, ADALETİN HAKİM OLDUĞU BELEDİYECİLİK
Önümüzdeki seçim, Türkiye'nin özellikle yerel yönetimler alanında hangi yolda yürüyeceğini tercih edeceği son derece önemli bir seçim olacak. Ahlakın, maneviyatın, hakikatin, doğrunun, adaletin hakim olduğu belediyecilik anlayışı tek çaredir. Biz Milli Görüş Belediyeciliği olarak; İşi de emaneti de ehline vereceğiz. Hizmette partizanlık yapmayacağız. Kapımız herkese açık olacak. İsraf etmeyeceğiz. Yemeyeceğiz ve yedirmeyeceğiz. İlgiye ve desteğe muhtaç, engelliler, yaşlılar, muhtaçları koruyup, onların hayatlarını en iyi biçimde sürdürmeleri için gayret sarf edeceğiz.”

İŞSİZLİĞİ ÖNELEMEK İÇİN ATIL KAYNAKLARIMIZI HAREKETE GEÇİRECEĞİZ
Yeniden Refah Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Avukat Adem Güney, Türkiye Muharip Gaziler Derneğini ziyaretinin ardından Samsun Termeliler Yardımlaşma Deneği yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Bafra’da bulunan Sera alanını ziyaret ederek, işsizliği önlemek için Samsun’un bütün köylerinde seracılığı teşvik edeceklerini söyledi. Güney, “İşsizliği önlemek ve istihdamı artırmak üzere çeşitli çalışmalar yapacak şehirlerin atıl durumdaki imkân ve kaynaklarını harekete geçireceğiz. Samsun’da Tarım A.Ş’yi kurarak köylülerimizi ve çiftçilerimizi tarıma teşvik edeceğiz. Böylelikle köyden kente göçü de azaltacağız…” diye konuştu.


adem güneyyeniden refah partisisamsunsamsun haberlerisamsun büyükşehir