Geri

Adem Güney: Sahada Yeniden Refah var

Yeniden Refah Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Adem Güney, kamuoyuna yansıyan anketlerin düzmece olduğunu belirterek, “Bu tamamen Refah Partisi'ne karşı yapılmış bir algı operasyonu. Kendilerini güçlü göstererek Refah Partisi'ne gidecek seçmenin kafasını karıştırmaktan başka bir şey değil. Gerçek anket sahada ve sahada Yeniden Refah Partisi var” dedi.

14:18:06 | 2024-03-13


Haberi Sesli Dinle

Yeniden Refah Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Adem Güney, seçim çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürüyor. İftar öncesi ve sonrası programlarla vatandaşlarla bir araya gelen Adem Güney, kamuoyunda dolaşan anketlere değindi. Kamuoyuna yansıtılan anketlerde Yeniden Refah Partisi’ne şans verilmemesine tepki gösteren Güney, “Algı oluşturmaya çalışılıyor. Yani sahada olmayan partiler kendilerini varmış gibi güçlü göstermek için böyle algı operasyonu yapıyorlar. Biz sahada bu anketleri görmüyoruz. Sahada biz varız. Hem de yüksek derecede” diye konuştu.

‘YENİDEN REFAH KAZANACAK’
Yeniden Refah Partisi’nin Tekkeköy, Vezirköprü, Ladik, Bafra gibi ilçelerde çok güçlü ve iddialı olduğunu, Samsun Büyükşehir seçiminde de halktan büyük bir teveccüh gördüklerini ifade eden Adem Güney, “Şimdi bir hesap yapıyorum. Vezirköprü'yü kim alacak? Bafra'yı kim alacak? Tekkeköy'ü kim alacak? Ladik’i kim alacak? Yeniden Refah kazanacak. Sadece bu ilçelerde alacağımız oy 100 bini geçiyor. Bu hesaplarda merkez ilçeler yok, Salıpazarı, Çarşamba, Terme, Alaçam, Havza yok. Gerçek anket sahada. Kamuoyuna yansıtılanlar, tamamen Refah Partisi'ne karşı yapılmış bir algı operasyonu. Kendilerini güçlü göstererek Refah Partisi'ne gidecek olan seçmenin kafasını karıştırmaktan başka bir şey değil” ifadelerini kullandı.

‘PSİKOLOJİLERİ BOZULACAK’
Seçmenin sahada kararını verdiğini kaydeden Güney şöyle konuştu: “Aslında seçmen kime oy vermeyeceğine kesin kararını vermiş. Kime oy vereceği konusunda ise kararsızlık var. Gittiğimiz, elini sıktığımız vatandaşlar ‘her zaman gönlümüz sizde, aklımız sizde, sizi takip ediyoruz’ diyor. Ne kadar vatandaşımıza gider, ulaşabilirsek, bu seçimi rahatlıkla alacağımız düşüncesindeyiz. Çünkü biz her gün 2 bin 500 üye kaydediyoruz. Dolayısıyla bu yapılan anketlerin hepsi düzmece, uydurma. Gerçek anket sandık olacak. Sandıkta anket kendilerini yüksek gösteren partiler hüsran yaşayabilirler. Yani ona da şimdiden alışmalarını isteriz. Psikolojileri bozulacak. Kendilerini düzmece anketlerde birinci parti gösterenler partilerin psikolojisi bozulacak.”


adem güneyyeniden refah partisisamsunsamsun haberlerisamsun büyükşehir