Geri

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan'dan Akıncı TİHA Pozu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı, Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ve Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’nü ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.

13:55:34 | 2023-12-08


Haberi Sesli Dinle

Akıncı TİHA’nın gençlere ve çocuklara ilham olduğu Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’nü ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı, Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ve Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, öğrencilerle bir araya geldi. Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’nde yer alan keşif ve uygulama alanları ile atölyelerde incelemelerle bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Karaaslan ve Başkan İbrahim Sandıkçı, öğrencilerle birlikte Doğa Bilimleri Atölyesi’nde atölye çalışması gerçekleştirdi. Öğrencilerle yakından ilgilenen ve onlarla uzun süre sohbet eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Karaaslan ve Başkan İbrahim Sandıkçı, öğrencilerle birlikte Akıncı TİHA önünde hatıra fotoğrafı çektirdi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Karaaslan ve Başkan İbrahim Sandıkçı, ziyaret programı kapsamında özel sporcular atletizm atmalar Türkiye şampiyonu olan Canikli milli sporcu Ali Topaloğlu’na ödül takdim etti.

Milli Teknoloji Hamlesi’ne Vurgu
Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’nde eğitimlerin yoğun bir şekilde devam ettiğini ifade eden Başkan İbrahim Sandıkçı, “Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsümüzde, hafta içi ve hafta sonu grupları halinde öğrencilerimizin bilim ve teknoloji alanında eğitimleri devam ediyor. Öğrencilerimiz, uzman eğitmen kadromuz eşliğinde uygulamalı bir şekilde eğitim alıyor. Atölyelerimizde tasarım ve üretim çalışmaları gerçekleştiriyor. Çocuklarımızı ve gençlerimizi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde ülkemizde sürdürülen Milli Teknoloji Hamlesi’ne katkılar sunacak, teknolojiyi tasarlayan, üreten ve geliştiren nesiller olarak yetiştiriyoruz” dedi.

Ali Topaloğlu’na Ödül
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Karaaslan ve Başkan Sandıkçı, ziyaret programı kapsamında Ankara’da düzenlenen Özel Sporcular Atletizm Atmalar Türkiye Şampiyonası’nda gülle atma ve disk atma branşlarında Türkiye şampiyonu olan Canik Belediyespor Kulübü milli sporcusu Ali Topaloğlu’na ödül takdim etti. Disk atma branşında kendisine ait olan 10.49 metre derecesindeki rekorunu 11.13 metreye yükselten mili sporcu Ali Topaloğlu’nu başarılardan dolayı tebrik eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Karaaslan ve Başkan Sandıkçı, Canikli milli sporcu Ali Topaloğlu’nun yetişmesinde katkılarda bulunan ailesine ve antrenörlere teşekkür etti.

Ziyaret programına, AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse de katıldı.


canikcanik belediyesicanik belediye başkanıibrahim sandıkçısamsunsamsun haberleriak partiak parti genel başkan yardımcısıçiğdem karaaslanakıncıtiha