Geri

AK Parti'nin Vezirköprü adayına onay verildi

Samsun İl Seçim Kurulu, AK Parti Vezirköprü Belediye Başkan Adayı Av. Murat Gül'ün adaylığını onayladı. Oy birliğiyle Gül'ün adaylığında engel bulunmadığı kararı alındı.

14:17:35 | 2024-02-26


Haberi Sesli Dinle

AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse yaptığı açıklamada, "Vezirköprü Belediye Başkan Adayımız Av. Murat Gül'ün adaylığı ile ilgili Vezirköprü İlçe Seçim Kurulu'nun kararına yaptığımız itiraz Samsun İl Seçim Kurulu'nca değerlendirilmiş ve Vezirköprü Belediye Başkan Adayımız Av. Murat Gül'ün adaylığı hususunda herhangi bir yasal engelin bulunmadığına dair karar oy birliği ile kesin olarak verilmiştir. Daha önce de kamuoyuna duyurduğumuz gibi AK Partimizin ve Cumhur İttifakımızın 31 Mart'ta gerçekleştirilecek yerel seçimlerde Vezirköprü Belediye Başkan Adayımız Av. Murat Gül'dür. Sayın Cumhurbaşkanımıza ve AK Parti'mize her zaman rekor düzeyde destek veren Vezirköprü ilçemize, hemşehrilerimize ve Cumhur İttifakı mensuplarımıza hayırlı olsun" dedi.

 


ak partisamsunmehmet köseil seçim kuruluyüksek seçim kuruluvezirköprüvezirköprü belediyesivezirköprü belediye başkan adayımurat gül