Geri

Ali Ülgen: Önce Samsunspor

Yılport Samsunspor'un genç defans oyuncusu Ali Ülgen, Samsunspor'da mutlu olduğunu ve hedefinin Samsunspor ile şampiyonluk yaşamak olduğunu söyledi.

08:26:18 | 2021-11-04


Haberi Sesli Dinle

Yılport Samsunspor'un genç defans oyuncusu Ali Ülgen, Samsunspor'da mutlu olduğunu ve hedefinin Samsunspor ile şampiyonluk yaşamak olduğunu söyledi.

Genç oyuncu Ali Ülgen, antrenman sonrasında basın mensuplarına, Samsunspor gibi büyük bir camiada bulunmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Takım olarak ligde gidişatlarının iyi olmadığını, ancak bu düzeltmenin ellerinde olduğunu ifade eden Ali Ülgen, "Manisa FK maçı ile birlikte kötü gidişi düzeltmek istiyoruz. Hedefim Samsunspor ile şampiyonluk yaşamak" dedi.

SAMSUNSPOR'UN BAŞARISINA ODAKLANDIM
Hedefinin Avrupa'da futbol oynamak olduğunu ifade eden genç oyuncu, bu hedefini Samsunspor'da şampiyonluk yaşadıktan sonra gerçekleştirmek istediğini söyledi. Ali Ülgen, Galatasaray ile adının anılmasının kendisini heyecanlandırdığını, ancak şu anda Samsunspor'un başarısına odaklandığını dile getirdi.

HEDEFİMİZ HALA ŞAMPİYONLUK
Sezona şampiyonluk hedefiyle başladıklarını dile getiren genç kaleci Alp Tutar da, "Bu hedefimiz hala duruyor. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Futbolda bazen her şey istediğiniz gibi gitmiyor. Takım için de kulüp için de herkes taşın altına elini koyuyor. Kötü gidişatı düzeltmek için her gün çalışıyoruz. İnşallah oynayacağımız ilk maçla çıkış yakalarız" diye konuştu.


Ali ÜlgenSamsunspor