Geri

Arbnor Muja Samsunspor'da

Yılport Samsunspor'un yeni transferi Arbnor Muja, takıma katıldı.

12:31:29 | 2024-02-11


Haberi Sesli Dinle

Samsunspor'un transferin son gününde renklerine bağladığı ve 3,5 yıllık anlaşma imzaladığı Arbnor Muja takıma katıldı. Belçika'nın Royal Antwerp takımından transfer edilen Muja, "Burada olmaktan dolayı mutluyum. Taraftarımızın karşısına çıkmak için sabırsızlanıyorum. Takımımın başarısı için yüzde yüz performansımı sergileyeceğim" dedi.

Öte yandan yeni transfer Muja, Samsun yolculuğu öncesi Antwerp taraftarına da sosyal medya üzerinden duygusal bir veda mesaj yayınladı.

Muja, yazdığı veda mesajında, "Hayallerimi gerçekleştiren bir kulübe, birlikte tarih yazdığımız ve her şeyi başardığımız bir kulübe veda etmek çok zor. Ama her başlangıç bir sonu olduğu gibi, bu güzel kulüple yollarımız ayrılıyor. Antwerp, 1.5 yıldır ikinci evim oldun, elimden gelenin en iyisini yapmak ve takımın hedeflerine ulaşmasına yardımcı olmak için her maçı denedim. Taraftarlar bana inandığınız için 90 dakika vakit ayırdığınız için enerjim olduğunuz için teşekkür ederim size saygı duyuyorum, Kulüpteki herkese, koçlara, takım arkadaşlarıma, fizyolara, bana yardım eden, beni destekleyen ve daha iyi bir oyuncu yapan herkese teşekkürler. Tarihin bir parçası olduğum ve ismimizin hep duvarda yazılacağı için mutluyum" ifadelerini kullandı.


samsunsporsüper ligfutbolsamsunspor haberleriarbnor mujatransferroyal antwerpbelçika