Geri

AtaÇocuk’un beşinci şubesi hizmette

Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci’nin dünyaya entegre donanımlı bireyler yetiştirmek amacıyla 2020 yılında hizmete açtığı AtaÇocuk Gelişim Merkezi’nin beşinci şubesi, Yenimahalle Mahallesi’nde açıldı.

13:50:28 | 2023-12-07


Haberi Sesli Dinle

Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci’nin toplumsal hayatın her alanında donanımlı, katılımcı ve üretken bireyler yetiştirmek için hizmete açtığı AtaÇocuk, yeni şubeleriyle daha da büyüyor. Her mahalleye kreş sözünü adım adım hayata geçiren Başkan Deveci, Mevlana 1, Demirkent, Mevlana 2 ve Atakent’in ardından beşinci şubeyi Yenimahalle Mahallesi’nde hizmete sundu. Eğitim hizmetini daha fazla çocuğa ulaştırmak için faaliyetine başlayan Yenimahalle şubesine yoğun ilgi gösteren veliler, Başkan Deveci’ye çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler.

DOLU DOLU EĞİTİM PROGRAMI
AtaÇocuk Çocuk Gelişim Merkezi, uzman eğitimciler eşliğinde 3-6 yaş aralığındaki 400 çocuğa eğitim veriyor. Tam zamanlI İngilizce eğitimi alan miniklere; gelişimlerine ve ilgilerine uygun eğitim programı uygulanıyor. Açık hava aktivitelerinden sanatsal faaliyetlere ve bilişsel çalışmalara birçok etkinliğin yer aldığı programda, öğrenciler aktif rol alıyorlar. AtaÇocuklu miniklere, hafta içi her gün gıda mühendislerinin belirlediği beslenme programına göre hazırlanan sabah, ikindi kahvaltıları ile öğle yemeği hizmeti sunuluyor.

DAHA FAZLA ÇOCUĞA EĞİTİM HİZMETİ
Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, Yenimahalle şubesinin daha fazla çocuğun hayatına ışık olacağını belirterek şöyle konuştu: “Eğitime yapılan her yatırım çocuklarımıza, ülkemize ve geleceğimize yatırım. Bu nedenle eğitim çalışmaları, bizim için son derece önemli. Çocuklarımızın AtaÇocuk'ta aldıkları her eğitim, ileride onları bir adım öne çıkaracak. AtaÇocuk’ta öğrencilerimizin merak duygusuna cevap verirken; zengin hayal dünyalarına hitap eden son teknoloji eğitim hizmeti sunuluyor. Uzmanlarımız derslerde aktif rol alan katılımcı, üreten ve üretirken kendi yorumunu katan çocuklar yetiştiriyor. Amacımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün hedeflediği gibi teknolojik ve bilimsel gelişime açık; ülkesinin değerlerini, kendi bakış açısıyla birleştirip evrensel bir dille ifade edebilen ve geleceğe imzasını atan bireyler yetiştirebilmek.”

 


atakumatakum belediyesiatakum belediye başkanıcemil devecisamsunsamsun haberleriataçocuk