Geri

Atakum'da müdürler sene başında biraraya geldi

Atakum'da okul müdürleri, sene başında biraraya gelerek toplantı yaptı.

14:11:15 | 2022-08-28


Haberi Sesli Dinle

Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet İrfan Yetik başkanlığında Bahçeşehir Koleji Atakum Kampüsünde gerçekleştirilen toplantıya, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Dursun Yürükçü, Mehmet Atar, Fatih Mehmet Öztürkçe ve tüm Okul/Kurum Müdürlerinin katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet İrfan Yetik, 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Faaliyetleri, TÜBİTAK, eTwinning, Erasmus+ hareketlilik programları, Aile Okulu Projesi, Dijital Matematik Eğitim Platformu gibi projeler, okulların eğitim öğretim hazırlıkları, mesleki çalışmalar ile bu yıl, Samsun’da 30 Ağustos 4 Eylül tarihleri arasında Çarşamba Uluslararası Havalimanında yapılacak olan “TEKNOFEST KARADENIZ” kapsamındaki çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

‘SAMSUN’DA BİR ARAYA GETİRİYOR’
Eğitim ve öğretim yıllı öncesi okul müdürleri ile değerlendirme toplantısı düzenlediklerini vurgulayan Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet İrfan Yetik, “Dünya’nın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST bu yıl Karadeniz Bölgesi genelinde Samsun merkezli olarak gerçekleştiriliyor. 30 Ağustos 4 Eylül 2022 tarihleri arasında Samsun Çarşamba Havalimanında düzenlenecek festival, teknoloji meraklılarını, milli mücadelenin başladığı şehrimiz Samsun’da bir araya getiriyor. Milli Teknoloji Hamlesi vizyonuyla, beş yıldır düzenlenen ve beşinci yılında uluslararası bir boyut kazanan TEKNOFEST her yıl büyümeye, gücüne güç katmaya devam ediyor. Dünyaca ünlü isimlerin konuk olduğu, altı gün boyunca teknoloji, bilim, havacılık, uçuş gösterileri, sergiler, atölyeler, yarışmalar, ödül törenleri, sahne gösterileri, konserler ve etkinliklerle dopdolu, coşku ve heyecanın bir an olsun eksilmeyeceği TEKNOFEST’i milyonlarca kişi ziyaret edecektir” diye konuştu.

‘HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM’
Eğitime önem verdiklerinin altını çizen Yetik, “2022-2023 Eğitim Öğretim Yılının, İlçemizde görev yapan tüm yöneticilerimize, öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. İnşallah hep beraber başarılarla dolu bir eğitim öğretim dönemi daha geçiririz” şeklinde konuştu. Toplantı günün anısına hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.
Haber: Köksal ÖNER


atakumokuleğitim