Geri

Atakum'da öğrencilerden resim sergisi

Atakum Adnan Kahveci İlkokulu’nda Resim Sergisi açılışı yapıldı. Adnan Kahveci İlkokulu Resim Sergisinin açılışını, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet İrfan Yetik yaptı.

09:33:55 | 2022-06-16


Haberi Sesli Dinle

Adnan Kahveci İlkokulu’nda düzenlenen Resim Sergisi açılışına, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet İrfan Yetik kurum yöneticileri, okul müdürleri, öğretmenler ile çok sayıda veli ve öğrenci katıldı.

‘İLÇEMİZDE SOSYAL ETKİNLİKLERİ ÖNEMSİYORUZ’
İlçede açılan resim sergilerinin büyük bir önem taşıdığını vurgulayan Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet İrfan Yetik, “Okullarımızda yürütülen ders dışı etkinlikler; fiziksel, duygusal, sosyal ve ahlaki gelişimi destekleyen, akademik çalışmaları zenginleştiren, zamanı doğru ve etkili kullanmayı öğreten, estetik duyarlılık katan, liderlik ve öz disiplin gibi kişisel becerilerin hayatın içinde uygulanarak kazanılmasını sağlayan çalışmalardır. Çocuklarımızın bu öğrenmeleri, hayat boyu başarıları için anahtar bir rol oynayacaktır. Edindikleri yaşam deneyimleri sayesinde, düşüncelerini daha iyi ifade etme, yeni fikirleri deneme, kendilerini daha yakından tanıma ve keşfetme olanağına sahip olurlar. Sizlerin akademik başarılarınızın yanında sosyal başarılarınızı da önemsiyor ve çok kıymetli buluyoruz. Sadece ders notlarınıza göre değil, yaptığınız sosyal faaliyetlerde de sizleri desteklemek istiyoruz. Öğrencilerimize rehberlik aşamasında yardımcı olan öğretmenlerimize ve idarecilerimize teşekkürlerimi iletiyor, emeklerinden dolayı tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

SERGİLENEN ESERLER HAKKINDA BİLGİLER ALDI
Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından sergilenen eserleri beraberindekilerle birlikte inceleyen Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet İrfan Yetik, öğrencilerle sohbet ederek eserleri hakkında bilgiler aldı ve sergilenen eserleri ilgiyle inceleme ve deneme fırsatı buldu. Kapanış programının sonunda konuşan Adnan Kahveci İlkokulu Müdürü Bekir Varol, “Öğretmenler ile öğrenciler, Resim Sergisinin açılışına katılan Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet İrfan Yetik’e, desteklerinden ve katılımlarından dolayı okulum adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Haber: Köksal ÖNER


samsunatakumresimsergi