Geri

Atakum, Kuzey Osetya’da parladı

Atakum Belediyesi Halk Oyunları Ekipleri, katıldıkları Kuzey Osetya Halk Dansları ve Müzik Festivali’nde Karadeniz ezgileriyle adeta parladı.

12:00:40 | 2023-09-25


Haberi Sesli Dinle

Önceki ay Atakum’da 10 ülkenin katılımıyla gerçekleştirilen Uluslararası Atakum Halk Şenliği’nin ardından, bu kez konuk ülkelerden olan Kuzey Osetya’da Kuzey Osetya Halk Dansları ve Müzik Festivali başladı.

BAŞKAN DEVECİ’DEN TEŞEKKÜR MEKTUBU
Essentuksky, Kislov şehirlerinde yapılan gösterilerde Türkiye’yi temsil eden Atakum Belediyesi Halk Oyunları Ekipleri, Karadeniz ezgilerini sahneleyerek festival izleyicilerini coşturdu. Atakum Belediye Meclis Üyesi Dilek Çınar ile Atakum Belediyesi Başkan Yardımcısı Şeref Aydın’ın da dansçılara eşlik ettiği festivalde Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci'nin, iyi dilek ve teşekkür mektubu ile plaketi bölge belediye başkanına ve festival organizasyon komitesine iletildi. Göz alıcı performansları sonrasında başka şehirlerden de davet alan Atakum Belediyesi Halk Oyunları Ekipleri, üç gün daha devam edecek festivalde danslarını sergileyecek.

 


atakumatakum belediyesiatakum belediye başkanıcemil devecisamsunsamsun haberlerikuzey osetyahalk danslarıfolklormüzikfestival