Geri

Aybeyla Tatil Köyü sizi bekliyor

Antalya Side Barut Hemara Otelinin sevilen ismi Aykent Günaydın, Bafra'da hizmet veren Aybeyla Tatil Köyü'nün İşletme Müdürü oldu.


12:23:00 | 2023-06-24


Haberi Sesli Dinle

Sevilen turizm işletmecisi Aykent Günaydın, Bafra'da hizmet veren Aybeyla Tatil Köyü'nün İşletme Müdürü oldu.

Konaklama, yeme içme ve eğlence sektörünün sevilen ismi Aykent Günaydın, Akdeniz ve Ege bölgesinde kazandığı 25 yıllık tecrübesi ile Samsun'un Bafra ilçesindeki Aybeyla Tatil Köyü'nde işletme müdürü olarak göreve başladı.

Aybeyla Tatil Köyü İşletme Müdürü Aykent Günaydın, Aybeyla Tatil Köyü'nün Karadeniz'in en büyüğü olduğunu söyledi. Günaydın, "Karadeniz'in en büyük, Samsun'un huzurlu tatil köyü Aybelya'ya hoş geldiniz. Aybelya'ya girdiğinizde sizi karşılayan yol evinizin yolu, restoranı evinizin yemek salonu. Burada bir kendinizle bir sevdiğinizle baş başa kalıyorsunuz. Aybelya Tatil Köyü'nde Alaçatı Balık Restaurantı, Pide ve Kebap Salonu, Şömine, Vip Odalar, 100 kişilik Toplantı odaları, Oyun Parkı, Yöresel Ürünler, Giyim butikleri, Dondurma ve Gözlemeciler, Fast Food lokantaları, Açık Sinema, Lavanta Bahçesi ve Survivor ile bütün her şeyi arkanızda bırakıp dinlenebileceğiniz bir kaçamak tatil için sizleri bekliyoruz. Toplam kalite felsefesini kendisine model olarak benimseyen profesyonel yönetimi, yaratıcı fikirleri, disiplinli ve sistemli çalışması, genç ve dinamik kadrosu ile Türk misafirperverliğine uygun ve misafir odaklıyız. Misafirlerimizin ihtiyaçlarıyla birebir ilgilenen personelimiz, kendinizi evinizde hissettirecek hizmet anlayışımız ve tecrübeli ekibimiz ile bütün her şeyi arkanızda bırakıp dinlenebileceğiniz bir tatil için sizleri bekliyoruz" dedi.

Aybelya Düğün Salonu
Doğa ile iç içe, Açık ve Kapalı alanda 2500 kişi kapasiteli kır düğünü ile en özel gününüzü unutulmaz anılarla süsleyin!
Samsun'da, tecrübeli ekibin kaliteden ödün vermeden sunduğu hizmet anlayışı ile düşlediğiniz düğün, nişan ve özel davetler için Aybelya Tatil Köyü sizi bekliyor.
İsteklerinizi önemseyen Aybeyla tatil köyü, yüzde 100 profesyonel bir ekip ile en güzel ve özel davetlerinizi 2 bin 500 kişilik açık ve bin kişilik kapalı salonlarında beraber tasarlıyor.

Aybelya Tatil Köyü, ev sahipliği yaptığı her davette tüm konuklarının kendilerini özel hissetmeleri için düğün, nişan, nikah, sünnet, kına, toplantı, davet, yemekli organizasyonlar gibi hizmetlerle yanında yer alarak yıllarca akıllarda yer alacak keyifli ve pürüzsüz bir gece geçirmenizi sağlıyor. Aybelya Tatil Köyü sorunsuz ve güvenilir hizmetle beraber eşlik ettiği müzik, dans ve eğlence eşliğinde unutulmaz anılar sunuyor.

İLETİŞİM:
Lengerli Mah. Çiftlik 4. Sk. No:18 İç Kapı No: 1 Bafra / SAMSUN / TÜRKİYE
Telefon : 0 (533) 020 00 57
Fax : 0 (533) 020 00 57
E-Mail : info@aybelya.com

 

Haber: Mustafa KAHYA / YAKAKENT


samsunbafraaybeyla tatil köyüaykent günaydıntatilturizm