Geri

Bakan Muş, Samsun'da esnafla buluştu

Ticaret Bakanı ve AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Muş, Samsun Esnaf, Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Eyüp Güler ve esnaflarla buluştu. Bakan Muş, "Ben artık Samsun'un vekiliyim" dedi.

15:38:52 | 2023-04-18


Haberi Sesli Dinle

AK Parti'nin Samsun'dan Milletvekili Adayı gösterdiği Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Esnaf Odaları Birliği'nin misafiri oldu. Samsun gezileri kapsamında Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ni ziyaret eden Bakan Muş, burada Birlik Başkanı Hacı Eyüb Güler tarafından karşılandı.

ARTIK SAMSUN'UN VEKİLİYİM
Birlik toplantı salonunda düzenlenen İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda esnaf odaları başkanlarıyla da buluşan Bakan Muş, esnafın sorunlarını dinledi. Esnaf oda başkanlarını tek tek dinleyen Bakan Muş, kendisine iletilen talepleri de tek tek not aldı. Bakan Muş, "Ben artık Samsun'un milletvekiliyim. Bir derdi, sıkıntısı olan benim yanıma gelecek. Samsun için projelerimizi tek tek hayata geçireceğiz" dedi.

BAŞKAN GÜLER'DEN TEŞEKKÜR
Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hacı Eyüb Güler de, "Sayın bakanımız birliğimizi ziyaret ederek İstişare ve Değerlendirme Toplantısını gerçekleştirmişlerdir. Kendilerine Esnaf ve Sanatkarlarımız adına teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

TOGG İLE GEZİ YAPTILAR
Toplantı sonunda, Birlik Başkanı Hacı Eyüb Güler, Ticaret Bakanı Mehmet Muş'a tablo hediye etti.
Öte yandan Başkan Eyüb Güler ile Türkiye'nin yerli otomobili TOGG ile Samsun gezintisi yapan Ticaret Bakanı Mehmet Muş, akşam ise Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliğinin düzenlediği iftar programına katıldı.


samsunbakan mehmet muşesnaf odaları birliğihacı eyüb gülersamsun haberleri