Geri

Başkan Demir: Görevimin başındayım

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle merak edilen istifa edip etmeyeceğiyle ilgili konuştu. Başkan Demir, "Bu can bu bedende kaldığı sürece görevimizin başındayız" dedi.

14:55:41 | 2022-12-05


Haberi Sesli Dinle

Samsun'da uzun zamandır merak edilen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'in istifa edip etmeyeceği konusuna birinci ağızdan yanıt geldi. AK Parti İl Başkanlığı tarafından Ömer Halisdemir Çok Amaçlı Salon'da düzenlenen basın toplantısına katılan Başkan Demir, o çok merak edilen soruyu yanıtladı.

Hedef Halk Gazetesi Haber Editörü Noyan Alper Cabbar'ın "Hastalığınızdan dolayı kamuoyunda görevi bırakacağınıza dair bir iddia var. Genel Merkezin ya da sizin böyle bir düşünceniz var mı?" şeklindeki sorusuna cevap verdi.

BU CAN BEDENDE DURDUĞU SÜRECE...
Kendisine kanser teşhisinin konulduğunu ve bir kaç ay önce yakalandığı kanser hastalığından dolayı tedavi gördüğünü belirten Başkan Mustafa Demir, "Sağlık önemli, bir süredir tedavimiz devam ediyor, tümör temizlenmek üzere. Ancak ne AK Parti Genel Merkezi'nden bize gelen bir talimat ne de kendimizin istifa edeceği iddiaları doğru değil. Bu can bu bedende kaldığı sürece görevimizin başındayız" dedi.


samsunsamsun büyükşehirmustafa demir