Geri

Başkan Demirtaş, KPSS'ye hazırlanan gençleri yalnız bırakmıyor

Eğitime desteği ve bu konudaki önemli çalışmalarıyla dikkat çeken İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, 23 Temmuz'da yapılacak Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Genel Yetenek-Genel Kültür-Eğitim Bilimleri oturumlarına hazırlanan gençleri sınav öncesinde yalnız bırakmıyor.

11:35:05 | 2023-07-12


Haberi Sesli Dinle

Gelecek nesillerin eğitimli ve donanımlı olması için şehrin kalbi İlkadım’da bir çok önemli çalışmaya imza atan Başkan Necattin Demirtaş, gençlerin hedeflerine ulaşması için eğitime olan desteğini sürdürüyor. Belediye Hizmet Binası Çok Amaçlı Salon’unda Lise ve Önlisans KPSS için Yargı Akademi Eğitim Kurumları ile ortaklaşa düzenlenen konu tekrarı ve soru çözüm etkinliğinde, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, KPSS ve TYT-AYT'de fenomen hâline gelen Öğretmen & Yazar Bayram Meral’ı gençlerle buluşturdu. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği programda eğitimci Bayram Meral coğrafya alanında sınava hazırlanan gençlere altın değerinde tavsiyeler verdi.

KAYGI KONUSUNUN ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKTİ
Bayram Meral, sınavın en önemi unsurları arasında yer alan kaygı konusuna değindi. Kaygı hissedildiğinde bu duygunun engellenmemesi gerektiğine işaret eden Meral, “Unutmayın ki kaygı, bu gibi durumlarda oluşabilecek en doğal duygu durumudur. Nefes egzersizleri yaparak olumlu düşünceler geliştirebilirsiniz. Son günlerde düzenli uyumanız, sağlıklı beslenmeniz, hafif egzersizler yapmanız ve olumlu düşünmeniz sınav performansınıza katkı sağlayacaktır” şeklinde konuştu.

GENÇLERİMİZDEN ÇOK UMUTLUYUZ
Salona gençlerin alkışlarıyla giren ve öğrencilere sınavlarında başarı dileyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, ”Geleceğimizin teminatı gençlerimizden çok umutluyuz. İnşallah verilen emekler boşa çıkmaz ve her bir öğrencimiz hedefine en başarılı bir şekilde ulaşır. Gençlerimizi hayatın yeni bir safhasına taşıyacak bu sınav elbette önemlidir. Ancak hiçbir şey gençlerimizin moral, motivasyon, ruh ve beden sağlığından önemli değildir. Siz gençlerimiz bizler için çok kıymetlisiniz. Her zaman yanınızda olan tüm sevenlerinizin bu süreçte de yanınızda olacağını asla unutmayın. Sınava girecek olan tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.

BAYRAM MERAL'DAN DEMİRTAŞ'A PLAKET
Programın sonunda sınava girecek gençlerin sorularını yanıtlayan Meral, başta Yargı Akademi Eğitim Kurumlarına sonrasında ise kendilerini sınav öncesinde gençlerle buluşturduğu için Başkan Demirtaş’a teşekkür ederek plaket takdim etti.

 


ilkadımilkadım belediyesinecattin demirtaşeğitimcoğrafyaöğrencikpsstytaytbayram meral