Geri

Başkan Demirtaş'tan İlkadım'a 'aqua park' müjdesi

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, ilçeye bir su parkı (Aqua Park) kazandıracakları müjdesini verdi. Yaz döneminde binlerce vatandaşın serinleten havuzu ve kaydırakları ile ilçe halkımıza yaz günlerinde doyasıya eğlenecekleri bir Aqua Park yapacaklarını söyledi.

16:35:03 | 2024-03-10


Haberi Sesli Dinle

İlkadım halkımızın teveccühü ile ustalık dönemimizde öncelikle imkanlarımız dahilinde şartlarımız uygun bir yapıda ise ilçemize Aqua Parkı kazandırmayı düşünüyoruz diyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,” İlkadım’daki bu potansiyelin farkındayız. Özellikle gençlerimiz deniz sezonunda Engiz, Atakum gibi ilçelerimizdeki güvenli yüzme alanlarını tercih ediyor.

Derebahçe Mahallemiz ’de 8.645 m2’lik alana oturan Aqua Park projemiz inanıyorum ki Samsun’un değişik ilçelerindeki vatandaşlarımızdan da büyük rağbet görecek. Proje kapsamında planlanan tesis, açık kapalı restoranları, nikah ve düğün alanlarıyla sıcak yaz günlerinde hem çocuklara hem de yetişkinlere keyifli bir eğlence alanı sunacak. Her yaştan vatandaşımızın rahatlıkla faydalanabileceği Aqua Park ile İlkadım yeni bir eğlence merkezine kavuşacak. Projemiz ilçemize hayırlı olsun! ” diye konuştu.

 


ilkadımilkadım belediyesinecattin demirtaşilkemeğitimdavut özhalk eğitimsamsunsamsun haberleriaqua park