Geri

Başkan Demirtaş'tan 'Teknofest' çağrısı

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, takımını kur projeni geliştir ve ‘Teknofest 2023’te yerini al’ ifadeleriyle öğrencileri TEKNOFEST’e davet etti. Teknofest'te yarışacak takımlar için son başvuru tarihi 16 Ocak Pazartesi.

15:53:27 | 2023-01-11


Haberi Sesli Dinle

İlkadım Belediyesi Ar-Ge Müdürlüğü Cumhuriyetin yüzüncü yılında İstanbul’da 30 Nisan - 6 Mayıs tarihleri arasında yapılacak ‘TEKNOFEST 2023’e destek vereceği takım arkadaşlarını arıyor.

SON BAŞVURU 16 OCAK
Toplumun tamamında teknoloji ve bilim konusunda farkındalık oluşturmayı, hedefleyen Türkiye’nin bilim ve mühendislik alanlarında yetişmiş insanlarına olanak sağlayan Türkiye’nin en büyük ödüllü teknoloji yarışmaları için başvurular açıldı. TEKNOFEST 2023 için takım arkadaşlarını arayan İlkadım Belediyesi Ar-Ge Müdürlüğü’nde yapılan açıklamaya göre; Gençlerin takım kurup projelerini ve önceki yıllarda TEKNOFEST’e katılarak başarı elde edenlerin belgeleriyle birlikte 16 Ocak 2023 son başvuru tarihine kadar teslim etmeleri gerektiğini hatırlattı.

GENÇLERİ TEKNOFEST'E DAVET ETTİ
TEKNOFEST heyecanına ortak olmak adına Millî teknoloji üretme ve geliştirme konusunda gençlerin ilgisinin artırılması ve binlerce gencin projesine destek olmak için belediye adına ön eleme aşamasını geçen takımlara 1 Milyon TL malzeme desteği vereceğini kaydeden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, ”Gençlerin önünü açmaya çalışıyoruz, onlarla beraber, onlarla aynı hissiyatı yaşamak istiyoruz. Bir nebze de olsa onlara katkı sağlayabiliyorsak bu bizim için büyük mutluluk. Gençlerimiz; takımlarınızı kurun, yarışmalara hazırlanın, gelin hep beraber yarışalım. Ödüllerimiz var, o ödülleri de birlikte kazanalım” dedi.


ilkadımilkadım belediyesinecattin demirtaşteknofestsamsunistanbulsamsun haberhaber