Geri

Başkan İbrahim Sandıkçı: Canik'e vizyon projelerle değer kattık

Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, "Türkiye Yüzyılı'na yakışır projeleri ilçemize kazandırmaya devam edeceğiz" dedi.

12:25:56 | 2024-03-24


Haberi Sesli Dinle

Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, yeni proje ve yatırımları ilçeye kazandırmaya devam edeceklerini vurguladı. Kaşyayla Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan İbrahim Sandıkçı, "Yeni eser ve hizmetleri hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız" şeklinde konuştu.

Vatandaşlardan Sevgi Seli
Vatandaşlar tarafından büyük bir ilgiyle karşılanan Başkan İbrahim Sandıkçı, ilçeye yeni dönemde kazandırılacak yatırımlar hakkında vatandaşlara bilgiler aktardı. Canik'i her alanda daha ileriye taşıyacaklarını ifade eden Başkan İbrahim Sandıkçı, "İlçemize kazandırdığımız yatırımlarla hemşehrilerimizin yerinde hizmet almalarını sağladık. Yeni sosyal donatı alanlarıyla ilçemizin çehresini değiştirdik. Canik'e vizyon projelerle değer kattık. Türkiye Yüzyılı hedeflerimiz doğrultusunda gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz. Türkiye Yüzyılı'na yakışır eser ve hizmetleri ilçemize kazandırmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Programa, Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, AK Parti Canik İlçe Başkanı Mahmut Gençay, MHP Canik İlçe Başkanı Süleyman Baltacı, Canik Belediye Meclis Üyeleri, Cumhur İttifakı Canik Belediye Meclis Üyesi Adayları ve vatandaşlar katıldı.


canikcanik belediyesicanik belediye başkanıibrahim sandıkçısamsunsamsun haberleri