Geri

Başkan İbrahim Sandıkçı: İlk günkü heyecanımızla sahadayız

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçeye yeni projeler kazandırmak için gayretle çalışmaya devam ettiklerini ifade etti.

11:50:18 | 2024-04-02


Haberi Sesli Dinle

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde rakiplerine fark atarak zirvedeki yerini alan Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, azim ve gayretle çalışmaya devam ettiklerini belirtti. Canik’e değerini artıracak olan yeni projeleri ve yatırımları kazandırmak için çalıştıklarını ifade eden Başkan İbrahim Sandıkçı, “Vakit kaybına müsaade etmeden ilçemiz için canla başla çalışmaya devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

Canik İçin Üretmeye Devam
Canik’in her köşesine hizmet götürmeye ve yeni eserleri vatandaşların hizmetine sunmaya devam edeceklerini vurgulayan Başkan İbrahim Sandıkçı, “Hemşehrilerimizle birlik ve beraberlik içerisinde, azimle ve gayretle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlk günkü heyecanımızla sahadayız. Tüm mahallelerimizde herhangi bir duraksama olmaksızın planlı ve programlı bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor. Canik’imizin değerine değer katacak projeleri ve yatırımları ilçemize kazandırmaya devam edeceğiz. Canik’te eser ve hizmetlerle dolu 5 yıla daha imza atacağız” şeklinde konuştu.


canikcanik belediyesicanik belediye başkanıibrahim sandıkçısamsunsamsun haberleri