Geri

Başkan Kıyma, girişimci kadınları ziyaret etti

Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, Yakakent Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi üyesi kadınlarla bir araya gelerek kooperatifin işleyişi hakkında yetkililerden bilgi aldı.

11:59:47 | 2023-01-27


Haberi Sesli Dinle

Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, Yakakent Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi üyeleri ile bir araya gelerek kooperatifin işleyişi hakkında yetkililerden bilgiler aldı.

Başkan Hüseyin Kıyma, Yakakent'te, kadınların girişimcilik kabiliyetlerini artırmak, ekonomide bir aktör olarak yer almalarıhı sağlamak, kendi aralarında dayanışmalarını ve ilçeye özgü yöresel ürünleri markalaşma yolunda ambalajlar içersinde müşterilerine buluşturmak amacıyla kurulan Yakakent Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifinin üyesi kadınlarla bir araya geldi.

Kooperatifin işleyişinde emeği geçen herkese teşekkür ederek, kadın üreticileri cesaretlerinden dolayı tebrik eden Başkan Kıyma, "Yakakent Belediyesi olarak, üretim süreçlerinin yılın tamamına yayılması ve ürettikleri yöresel ürünlerin piyasada hak ettiği değeri alması için kadın girişimcilerimizi her zaman destekledik, bundan sonrada desteklemeye devam edeceğiz" dedi.

Mustafa KAHYA / YAKAKENT


yakakentyakakent belediyesiyakakent belediye başkanıhüseyin kıymagirişimcisamsunsamsun haberleri