Geri

Başkan Sandıkçı: Canik için hayal denilen projeleri biz kazandırdık

Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, “Canik’imize ömürlük eserler ve hizmetlerle değer katmaya devam edeceğiz. Canik için hayal denilen projeleri biz kazandırdık” dedi.

11:36:21 | 2024-03-22


Haberi Sesli Dinle

Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, Canik Hasköy Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanan Başkan İbrahim Sandıkçı, ilçeye kazandıracakları yeni projeler hakkında bilgiler verip, talep ve önerileri dinledi. Canik’in projeler ve yatırımlarla yeni bir kimliğe kavuştuğunu ve insanların odak noktası haline geldiğini ifade eden Başkan İbrahim Sandıkçı, “Projeler ve nezih yaşam alanlarıyla ilçemizi cazibe merkezi haline getirdik” şeklinde konuştu.

Canik’e Ömürlük Eser ve Hizmetler
Canik’te 15 yıllık işi 5 yıl gibi kısa bir sürede gerçekleştirdiklerini belirten Başkan İbrahim Sandıkçı, “Bugün karşımızda yeni kimliğiyle değer kazanan, sosyal donatı alanlarıyla insanını kucaklayan bir Canik var. İlçemize Merkezi Hükümet Yatırımları ile birlikte Belediyemiz yatırımları dâhil olmak üzere yaklaşık 10 miyar Türk lirası değerinde yatırım kazandırdık. Her bir projemizi yarınlarımızı düşünerek, hemşehrilerimizin uzun yıllar istifade edebileceği şekilde planladık ve hizmete sunduk. Canik için hayal denilen projeleri biz kazandırdık. Canik’imize azimli ve gayretli çalışmalarımızla, ömürlük eserler ve hizmetlerle değer katmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Programa, Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, AK Parti Canik İlçe Başkanı Mahmut Gençay, Canik Belediye Meclis Üyeleri, Cumhur İttifakı Canik Belediye Meclis Üyesi Adayları ve vatandaşlar katıldı.


canikcanik belediyesicanik belediye başkanıibrahim sandıkçısamsunsamsun haberleri