Geri

Başkan Sandıkçı: Canik'te yeniden destan yazacağız

Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, “Yine, yeniden sandıkta destan yazacağız” dedi.

10:58:00 | 2024-03-04


Haberi Sesli Dinle

Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı’ya vatandaşlardan tam destek gelmeye devam ediyor. Alibeyli, Gürgenyatak, Muratlı, Toygar ve Kestanepınar Mahallelerinde vatandaşlarla buluşan Başkan İbrahim Sandıkçı, onların talep ve önerilerini dinledi. Vatandaşlar tarafından büyük bir coşkuyla karşılanan Başkan İbrahim Sandıkçı, “Hemşehrilerimizle olan gönül birlikteliğimizle yolumuza daha güçlü bir şekilde ilerliyoruz” şeklinde ifade etti.

Canik’e Yakışan Vizyon Eserler
Ziyarette bulunduğu her mahallede 7’den 70’e tüm vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanan Başkan İbrahim Sandıkçı, “Hemşehrilerimizin teveccühleriyle yine, yeniden sandıkta destan yazacağız” dedi. Canik’te üretken belediyecilik anlayışıyla çalışmalar gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan İbrahim Sandıkçı, “İlçemizde asli görevlerimizi büyük bir özveriyle sürdürürken Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü, Canik Sıfır Atık Köyü ve Canik Orman Okulu gibi projelerimizle vizyon eserleri ilçemize kazandırdık. Canik’te istişare kültürünü hâkim kıldık. Yerinde ve hızlı hizmet anlayışıyla çalışmalar gerçekleştirip, hemşehrilerimize hizmet ettik. Yeni projeler ve yatırımlarla ilçemizi geliştirmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Başkan İbrahim Sandıkçı, ilçeye kazandıracakları yeni projeler ve yatırımlar hakkında vatandaşlara bilgiler verdi.

Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı’ya gerçekleştirdiği ziyaretlerde, AK Parti Canik İlçe Başkanı Mahmut Gençay, AK Parti Canik İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Donbay, AK Parti Canik İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cansu Yeşilyurt, Canik Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Genç, Canik Belediye Meclis Üyeleri ve Cumhur İttifakı Canik Belediye Meclis Üyesi Adayları eşlik etti.


canikcanik belediyesicanik belediye başkanıibrahim sandıkçısamsunsamsun haberleri