Geri

Başkan Sandıkçı’dan eğitime dev destek

Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, projeler ve yatırımlarla Canik’i eğitimde marka bir şehir haline getirdiklerini ifade etti.


11:10:15 | 2024-02-20


Haberi Sesli Dinle

Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, Canikli kadınlarla buluştu. Canikli kadınların sorularını cevaplayan, onların talep ve önerilerini dinleyen Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, programda gerçekleştirdiği sunumda önemli bilgiler aktardı. Vatandaşlarla birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam ettikleri vurgulayan Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, “Hemşehrilerimizin hayır dualarıyla ilçemizde gerçek belediyeciliği sürdüreceğiz” dedi.

EĞİTİMDE ÖNCÜ ŞEHİR CANİK
Canik’e eğitime yönelik kazandırdıkları yatırımların önemine dikkat çeken Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, “5 yıl boyunca eğitime yönelik projelerimizi ve yatırımlarımızı arttırarak sürdürdük. İlçemizdeki nitelikli okul sayısını arttırdık. Canik Fen Lisemizi ilçemize kazandırdık. İlçemizde 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı’nda ilkokul birinci sınıfa başlatan tüm öğrencilerimize çanta ve kırtasiye seti desteği verdik. İçerisinde beslenme çantası, su matarası ve yardımcı eğitim materyallerinin de yer aldığı 2000 adet çanta ve kırtasiye setini öğrencilerimize sıralarında teslim ettik. 5 yılda 3 bin 730 hanım kardeşimize sertifikalı mesleki eğitim verdik. Canik’imizde tüm öğrencilerimizin KPSS, YKS ve LGS sınav ücretlerini karşılamaya devam ediyoruz. Geleceğin bilim insanlarını yetiştirdiğimiz Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsümüzde, ilçemizde düzenlediğimiz bilim ve teknoloji etkinliklerinde çocuklarımıza ve gençlerimize 5 yılda bilim ve teknoloji alanında 47 bin 506 saat eğitim verdik” şeklinde konuştu.

Sezai Karakoç Canik Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programa Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, AK Parti Samsun İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser, AK Parti Canik İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Donbay, MHP Canik İlçe Kadın Kolları Başkanı Cahide Başar Kılıç ve kadınlar katıldı.

 

 


canikcanik belediyesicanik belediye başkanıibrahim sandıkçısamsunsamsun haberleri