Geri

Başkan Sandıkçı depremlerin merkezi Kahramanmaraş'ta

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş'ta düzenlenen Afet, Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı'na katıldı. Sandıkçı, "Deprem bölgesinde yaraları sarmak için çalışmalarımıza titizlikle devam ediyoruz" dedi.

10:19:20 | 2023-03-11


Haberi Sesli Dinle

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, 'asrın felaketi' olarak nitelenen ve 11 ilin etkilendiği depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş'ta AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal ve belediye başkanlarının katılımıyla gerçekleşen Afet, Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı'na katıldı.

TOPLANTIYA KATILDI
Toplantıda deprem bölgesinde koordineli bir şekilde gerçekleştirilen çalışmalar değerlendirildi. Deprem bölgesinde çalışmaların titizlikle sürdüğünü ifade eden Başkan İbrahim Sandıkçı, "Deprem bölgesinde yaraları sarmak için çalışmalarımıza titizlikle devam ediyoruz. Koordineli bir şekilde sürdürdüğümüz çalışmalarımızla depremzede kardeşlerimizin gerekli ihtiyaçlarını bölgede karşılıyoruz. Devletimiz, tüm kurumları tüm imkânları ile depremden etkilenen vatandaşlarımızın yanında. Allah bizlere bir daha böyle büyük acılar yaşatmasın. Ülkemizi ve milletimizi her türlü afetten muhafaza eylesin" dedi.

VALİ DAĞLI'YI ZİYARET ETTİ
Başkan İbrahim Sandıkçı, deprem bölgesinde koordinasyonu sağlamak için görev yapan Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı'yı da ziyaret etti. Samsun ilçe belediye başkanları ile birlikte Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı koordinesinde yürütülen çalışmaların yapıldığı sahada gezen Başkan İbrahim Sandıkçı, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

CANİK BELEDİYESİ EKİPLERİ SAHADA
Kahramanmaraş'ta depremzedeler için oluşturulan yaşam alanını ziyaret eden Başkan İbrahim Sandıkçı, burada görevlerine devam eden Vezirköprü Kaymakamı Halid Yıldız, Ladik Kaymakamı Ahmet Raşit Orhan, Havza Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı müdürleri ile Canik Belediyesi ekiplerine kolaylıklar diledi.

 


canikcanik belediyesicanik belediye başkanıibrahim sandıkçıkahramanmaraşdepremsamsunsamsun haberleri