Geri

Başkan Sandıkçı: 31 Mart akşamını bayrama dönüştüreceğiz

Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, “Canik’te hemşehrilerimizle birlikte 31 Mart akşamını bayrama dönüştüreceğiz” dedi.

10:13:42 | 2024-03-14


Haberi Sesli Dinle

Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, sahada rüzgâr estirmeye devam ediyor. Canik Cengiz Topel Caddesi’nde esnafları ve vatandaşları ziyaret eden Başkan İbrahim Sandıkçı, esnaflara ilçeye yeni dönemde kazandırılacak projeleri anlatıp, hayırlı işler temennisinde bulundu. Esnaflar tarafından büyük bir ilgiyle karşılanan Başkan İbrahim Sandıkçı, “Hemşehrilerimizle olan gönül birlikteliğimizle ilçemize hizmet etmeye devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Yatırımlara Devam
Vatandaşlarla birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam ettiklerini belirten Başkan İbrahim Sandıkçı, “Canik’imizin her köşesinde güzel ilçemizin çehresini değiştiren işlerimiz, eserlerimiz var. 5 yıl boyunca kazandırdığımız her bir eserlerimizle ilçemize değer kattık. Tüm çalışmalarımızı hemşehrilerimizle birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirdik. İlk günkü heyecanımızla çalışmaya devam ederek, Canik’i her alanda daha ileriye taşıyacağız. Canik’te hemşehrilerimizle birlikte 31 Mart akşamını bayrama dönüştüreceğiz. Yeni projelerimizle ve yatırımlarımızla ilçemizin değerine değer katacağız” diye konuştu.

Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı’ya gerçekleştirdiği ziyaretlerde, AK Parti Canik İlçe Başkanı Mahmut Gençay, AK Parti Canik İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Donbay, Canik Belediyesi Meclis Üyeleri ve Cumhur İttifakı Canik Belediye Meclis Üyesi Adayları eşlik etti.


canikcanik belediyesicanik belediye başkanıibrahim sandıkçısamsunsamsun haberleri