Geri

Başkan Sandıkçı talep dinledi

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, vatandaşları ziyaret ederek talep ve önerilerini dinledi.

15:10:54 | 2023-04-28


Haberi Sesli Dinle

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçedeki vatandaşları ziyaret ederek talep ve önerilerini dinledi. İlçede gerçekleştirdiği ziyaret programı kapsamında vatandaşları mahallelerinde ziyaret eden Başkan İbrahim Sandıkçı, onların tek tek talep ve önerilerini dinledi. Vatandaşlarla yakından ilgilenen, kendileriyle sohbet eden Başkan İbrahim Sandıkçı, mahallelerde program dâhilinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Başkan İbrahim Sandıkçı: “Canik için gönülden çalışıyor, en kaliteli hizmetleri vatandaşlarımıza sunuyoruz” dedi.

CANİK HALKININ HİZMETKARIYIZ
Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçedeki vatandaşları ziyaret ederek talep ve önerilerini dinlemeye devam ediyor. Canik halkının talep ve önerilerine daima önem veren Başkan İbrahim Sandıkçı, vatandaşları mahallelerinde, evlerinde ziyaret ederek talep ve önerileri kendilerinden birebir dinliyor. Her fırsatta ilçedeki vatandaşlarla bir araya geldiklerini dile getiren Başkan İbrahim Sandıkçı, “İlçemizde vatandaşlarımızla her fırsatta bir araya geliyor, talep ve önerilerini bizzat kendilerinden dinliyoruz. Ekibimizle birlikte ilçe halkımızın taleplerini karşılamak adına yoğun bir gayretle çalışıyoruz. Bizler Canik halkının hizmetkârıyız. Çalışma tempomuzu hiçbir zaman düşürmeden, ilçemizin dört bir yayını güzelleştirmeye, ihtiyaçları karşılayan, geleceğe dönük eserler kazandırmaya devam ediyoruz” şeklinde ifade etti.

GÖNÜLDEN ÇALIŞIYORUZ
Belediye birimlerinin ilçedeki tüm mahallelerde çalışmalara yoğun bir şekilde devam ettiğini belirten Başkan İbrahim Sandıkçı, "Birimlerimiz belirlediğimiz program dâhilinde ilçemizdeki tüm mahallelerde çalışmalarına yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyor. Vatandaşlarımızın konforla seyahat edeceği yolların, ailelerimizin keyifli zamanlar geçireceği, modern oyun gruplarının yer aldığı parkların yapımına devam ederken, hizmette olan yol ve parklarımızın da bakımlarını yapıyoruz. Ekiplerimiz temizlik çalışmalarını ise hummalı bir şekilde sürdürüyor. Tüm ekibimizle sahadan bir an olsun ayrılmadan vatandaşlarımıza hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Canik için gönülden çalışıyor, en kaliteli hizmetleri vatandaşlarımıza sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı’ya gerçekleştirdiği ziyaret programında AK Parti Canik İlçe Başkanı Mahmut Gençay, AK Parti Canik Belediye Meclis Üyeleri ve AK Parti Canik İlçe Teşkilat Üyeleri eşlik etti.


canikcanik belediyesicanik belediye başkanıibrahim sandıkçısamsunsamsun haberleri