Geri

Başkan Sandıkçı’ya büyük duası

Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, “Çınarlarımızın hayır duasıyla Canik’imiz için çalışmaya devam ediyoruz” dedi.


13:31:41 | 2024-02-14


Haberi Sesli Dinle

Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, Samsun Huzurevi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ederek huzurevi sakinleriyle bir araya geldi. Huzurevi sakinleri tarafından sevinçle karşılanan Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, onların hayır dualarını aldı.

Azim ve Gayretle Çalışmaya Devam
Huzurevi sakinleriyle sohbet ederek onların talep ve önerilerini dinleyen Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, “Bilgi ve tecrübeleriyle yanımızda olan kıymetli büyüklerimizi ziyaret ederek hayır dualarını aldık. Çınarlarımızın hayır duasıyla Canik’imiz için çalışmaya devam ediyoruz. Azim ve gayretle çalışmalarımızı sürdürürken büyüklerimizin yanımızda olduğunu görmek, bizler için çok değerli. Canik’imizde 7’den 70’e tüm hemşehrilerimizle birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. Büyüklerimizin her zaman yanında olmayı sürdüreceğiz. Bizleri ilgiyle ve muhabbetle karşılayan tüm büyüklerimize teşekkür ediyorum. Rabbim, koca çınarlarımıza sağlıklı ve hayırlı ömürler nasip eylesin” şeklinde konuştu. Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, Samsun Huzurevi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nin ardından Canik’te bulunan özel bir engelli ve yaşlı bakımevini de ziyaret etti.

Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı’ya ziyaretlerinde, Samsun Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kemal Gümrükçü ve Samsun Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Hakan Zeren eşlik etti.


canikcanik belediyesicanik belediye başkanıibrahim sandıkçısamsunsamsun haberlerisamsun huzurevi