Geri

Başkan Sandıkçı’ya gençlerden tam destek

Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, "Gençlerimiz için tüm imkânlarımızla seferberiz" dedi.

11:52:35 | 2024-03-15


Haberi Sesli Dinle

Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, üniversite öğrencileriyle iftarda bir araya geldi. Gençler tarafından büyük coşku ve ilgiyle karşılanan Başkan İbrahim Sandıkçı, "Gençliğe yönelik projelerimiz ve eğitim destek programlarımızla gençlerimizin daima yanındayız" ifadelerine yer verdi. Öğrenciler, eğitime ve gençlere yönelik desteklerinden dolayı Başkan İbrahim Sandıkçı'ya teşekkür etti.

ÖĞRENCİLERE HEDİYE
Sezai Karakoç Canik Kültür Merkezi'nde düzenlenen iftar programında, gençlerle yakından ilgilenen Başkan İbrahim Sandıkçı, gençlerin talep ve önerilerini dinledi. Bilim ve Teknoloji Gezileri, KPSS Kursları, Bilim ve Teknoloji Eğitimleri ve daha birçok alanda gençlere yönelik öncü çalışmaları hayata geçirdiklerini ifade eden Başkan İbrahim Sandıkçı, gençlerin yanında olmaya devam edeceklerini belirtti. Başkan İbrahim Sandıkçı, programda gençlere birbirinden güzel hediyeler verdi.

Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı'nın ev sahipliğinde gerçekleşen programa, AK Parti Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Samsun Üniversitesi Rektörü Mahmut Aydın, AK Parti Samsun İl Gençlik Kolları Başkanı Mücahit Yılmaz, AK Parti Canik İlçe Başkanı Mahmut Gençay, Samsun Üniversitesi Rektör Yardımcıları, ÜNİAK Samsun Başkanı Özkan Yıldız, protokol üyeleri ve öğrenciler katıldı.


canikcanik belediyesicanik belediye başkanıibrahim sandıkçısamsunsamsun haberleri