Geri

Başkan Sandıkçı’ya Vatandaşlardan Sevgi Seli

Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, “Türkiye Yüzyılı’nda geleceğe yönelik çalışmalarımızla ömürlük eserleri ilçemize kazandırdık” dedi.

08:51:18 | 2024-02-21


Haberi Sesli Dinle

Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, Canik Uludağ Mahallesi Semt Pazarı’nda pazarcı esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi. Esnaflar ve vatandaşlar tarafından yoğun bir ilgiyle karşılanan Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, “Canik’imizi projeler ve yatırımlarla ihya etmeye devam ediyoruz. İlçemiz için kaybedecek bir dakikamız bile yok” dedi.

Canik’te Hız Kesmeden Yola Devam
Samsun Şehir Hastanesi, Canik Yeni Bulvar Yolu, Canik Halk Kütüphanesi ve Etüt Merkezi, Canik Hükümet Konağı, Canik Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Canik Polis Merkezi, Mert Irmağı Islahı Projesi ve daha pek çok uzun yıllar vatandaşlara hizmet edecek eserleri ilçeye kazandırdıklarını ifade eden Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, “Türkiye Yüzyılı’nda geleceğe yönelik çalışmalarımızla ömürlük eserleri ilçemize kazandırdık. Projeler ve yatırımlarla ilçemize değer katarken, hemşehrilerimizin kamu hizmetlerine yerinde ve hızlı bir şekilde ulaşmasını sağladık. Allah’ın izniyle 31 Mart akşamı hemşehrilerimizin desteğiyle sandıktan zaferle ayrılacak, Canik’te hemşehrehrilerimizle gönül gönüle gerçek belediyeciliği sürdüreceğiz” diye konuştu.

Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı’ya gerçekleştirdiği ziyaretlerde AK Parti Canik İlçe Başkanı Mahmut Gençay, MHP Canik İlçe Başkanı Süleyman Baltacı, AK Parti Canik İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Donbay ve AK Parti Canik İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cansu Yeşilyurt eşlik etti.


canikcanik belediyesicanik belediye başkanıibrahim sandıkçısamsunsamsun haberleri