Geri

Başkan Sarıcaoğlu'nun sözü var: Kavak Türkiye'nin parlayan yıldızı olacak

Cumhur ittifakı adayı ve Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, “Sözümüz var. Kavak Türkiye’nin parlayan yıldızı olacak” dedi.

13:50:10 | 2024-03-27


Haberi Sesli Dinle

Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz ile Mahalle ziyaretlerinde bulundu. Vatandaşlarla birlikte oldu. Cumhur ittifakı ilçe başkanları ve Belediye Meclis Üyesi adaylarının da katıldıkları ziyaretlerde konuşan Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, “Kavaklı üzerine düşeni yapacak ve Sarıcaoğlu’nu tekrar seçecektir “dedi.

Gittiği yerlerde vatandaşların büyük ilgi ve sevgisi ile karşılanan Yılmaz, " 31 Mart’ta Allah'ın izni, halkımızın desteğiyle yine kazanan Kavak, kazanan Türkiye olacak" dedi. AK Parti hizmetleriyle buluşan ilçenin hızlı bir gelişim içine girdiğini ifade eden Yılmaz, “Başkanımız İbrahim Sarıcaoğlu ilçeye çok güzel eserler kazandırdı. Kavak’ın çehresi değişti. Yatırımların devamı için oylarınızla sandıkları patlatın” diye konuştu.

KAZANAN KAVAK OLACAK
Pazar günü kazananın yine Türkiye olacağını ifade eden Yılmaz, "Ülkenin istikrarının bozulması için çabalayanlardan bu ülke çok çekti. Türkiye'nin güçlenmesinden rahatsız olanlar şu süreçte gözlerini 31 Mart’a dikti. Allah'ın izniyle, halkımızın desteğiyle yine kazanan Kavak, kazanan Türkiye olacak. Kavak tercihini yine AK Parti’den yana kullanacaktır "dedi.
HALKIMIZA SÖZ VERİYORUZ

Kavaklı seçmenlerden en güçlü desteği isteyen Cumhur ittifakı adayı ve Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ’da “Bugüne kadar girdiğimiz tüm seçimlerde hemşerilerim AK Partimize en yüksek desteği vermiştir. Pazar günü de oyları ile yanımızda olacaklarına inanıyorum. Bizde Cumhurbaşkanımızın, bakanlarımızın ve Milletvekillerimizin destekleri ile ilçemizi Samsun’un ve Türkiye’nin parlayan yıldızı yapacağımıza söz veriyoruz” dedi.

 


kavakkavak belediyesiibrahim sarıcaoğlusamsunsamsun haberleri