Geri

Başkan Togar: İz bırakacak işler yaptık

İlçede görev yapan eğitimcilerle biraraya gelen Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "İlçemizi eğitimde marka bir kent yapmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Eğitim her şeyin başıdır. Hep birlikte ilçemizde iz bırakacak işler yaptık" dedi.

14:29:16 | 2022-06-30


Haberi Sesli Dinle

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar, şube müdürleri ve okul müdürleriyle bir araya geldi. Karşılıklı fikir alışverişinin gerçekleştiği eğitim toplantısında, ilçedeki eğitim ve okulların durumu hakkında istişarelerde bulunuldu.

EĞİTİM HER ZAMAN ÖNCELİĞİMİZ
her şeyin başının eğitim olduğuna vurgu yapan Başkan Hasan Togar, " 'Eğitim her zaman önceliğimizdir' felsefesi çerçevesinde ilçemizi eğitimde marka bir kent yapmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bizler de bu ilçedeki eğitimin çok çok daha iyi olmasını istiyoruz. Hep birlikte ilçemizde iz bırakacak işler yaptık. Eğitimde de iz bırakacak çalışmalara, projelere ve işlere omuz omuza imza attık" dedi.

OKULLARIN İSTEKLERİNİ YERİNE GETİRECEĞİZ
Başkan Togar, "Sizler evlatlarımızın geleceğine yön veren eğitim neferlerimizsiniz. Okullarımızın yapısı, fiziki durumu, bilişsel alt yapısı, çevresi, peyzajı ve konumu gibi daha bir çok konuda eğitimin en iyi kalitede olabilmesi için bizler elimizden geleni yapıyoruz vede yapmaya devam edeceğiz. Toplantımızın ardından okul müdürlerimizin taleplerini tek tek dinleyerek, kendilerden okulları ile ilgili yazılı taleplerini içeren evrakları teslim alıp yeni eğitim öğretim yılına kadar tüm okullarımızın isteklerini yerine getireceğiz. Her şey geleceğimizin teminatı, aydınlık yarınlarımızın asıl sahibi evlatlarımızın geleceği için" diye konuştu.


tekkeköytekkeköy belediyesitekkeköy belediye başkanıhasan togarilçemilli eğitimeğitim