Geri

Bocce’de Samsun'u temsil edecekler

Yakakent İmam Hatip Ortaokulu Erkek Bocce Takımı takımı, elde ettikleri başarı ile 10-11 Mayıs 2022 tarihlerinde Aydın'da yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

13:27:48 | 2022-04-29


Haberi Sesli Dinle

Yakakent İmam Hatip Ortaokulu Erkek Bocce Takımı takımı, sporun tabana yayılması amacıyla düzenlenen Okul Sporları Bocce Müsabakalarını il birincisi olarak tamamladı, ardından Giresun'da yapılan bölge finallerinde derece kazanarak Samsun'u Aydın'da düzenlenecek Türkiye Şampiyonası'nda temsil etme hakkı kazandı.

BAŞKAN KIYMA'YI ZİYARET ETTİLER
Yakakent İmam Hatip Ortaokulu Müdürü İlker Öksüz ve büyük bir başarıya imza atan Bocce Takımı sporcuları Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma'yı makamında ziyaret etti. Başkan Kıyma, Beden Eğitim Öğretmeni Hamdi Arat ve Okul Müdürü İlkay Öksüz ile eğitim öğretimin yanında sportif alanda da başarılı olan sporcuları tebrik etti. İlçedeki okul sporlarına her branşda destek verdiklerini belirten Başkan Kıyma, Yakakent'in adını Samsun ve ülke genelinde duyurmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

OKUL MÜDÜRÜNDEN TEBRİK
Okul Müdürü İlker Öksüz de, "Öğrencilerimiz, 10-11 Mayıs 2022 tarihlerinde Aydın'da gerçekleşecek Okul Sporları Bocce Türkiye Bocce Şampiyonası'na katılmaya hak kazandılar. Göstermiş oldukları başarılarından dolayı her birini ayrı ayrı tebrik ediyorum. Sporcularımıza Türkiye Şampiyonası'nda canı gönülden başarılar diliyorum. Bizlere her daim destek olan Belediye Başkanımız Hüseyin Kıyma Bey'e teşekkür ederiz" dedi.

ŞAMPİYONAYA HAZIRLANIYORLAR
Öte yandan, Bocce takımı Beden Eğitimi Öğretmeni Hamdi Arat nezaretinde Türkiye Şampiyonası için hazırlıklarını sürdürüyor. Bocce Takımı Aydın’dan iyi bir derece ile dönmeyi hedefliyor.

Haber: Mustafa KAHYA


yakakentyakakent belediyesiyakakent belediye başkanıbaşkan hüseyin kıymabocce şampiyonasıaydıngiresunYakakent İmam Hatip Ortaokulu