Geri

Burhan Mucur: Ülkü Ocakları bizim her şeyimiz

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, MHP İl Yöneticileri, MHP ve Ak Parti İlçe Başkanları, Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanı Gökhan Yaşar, Canik Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Erhan Kara, Canik Belediye Başkanı ve adayı İbrahim Sandıkçı, Ak Parti İlkadım Belediye Başkan adayı İhsan Kurnaz ve çok sayıda teşkilat mensubuyla beraber, Ülkü Ocakları Canik İlçe Başkanlığı'nın yeni hizmet binasının açılışını gerçekleştirdi.

12:43:26 | 2024-03-09


Haberi Sesli Dinle

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, Canik Ülkü Ocakları açılışında yaptığı konuşmada, teşkilata olan bağlılığını ve Ülkü Ocakları'nın önemini vurguladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, "Başbuğumuz Alparslan Türkeş, ilk şehidimiz Ruhi Kılıçkıran'dan son şehidimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu'na kadar, uzun yıllardır ortaokuldan beri emrinde olduğum bu teşkilatın mensubu olmaktan zerre kadar tereddüt duymadım" dedi

"ÜLKÜ OCAKLARI BİZİM HER ŞEYİMİZ"
Başkan Mucur, "Ülkü Ocakları'nda yetişmenin gücü ve kuvveti ile, kutlu bayrağımızın altında son nefese kadar, liderimiz Devlet Bahçeli'nin dediği gibi Ülkü Ocakları'nın bayrağı altında, üç hilalimiz altında nefes vermeyi Rabbimden niyaz ediyorum. Bugün burada Canik Ülkü Ocaklarımızın yeni hizmet binasının açılışını gerçekleştiriyoruz. Ülkü Ocakları İl Başkanım ile istişare halindeyiz, diğer ilçeler için de çalışmalar yapıyor. İnşallah diğer ilçelerimizde de açılışlar gerçekleştireceğiz. Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanlığı olarak diyoruz ki her zaman yanınızdayız. Sonuna kadar, son nefesimize kadar, dün ne dediysek bugün ne diyorsak, yarın da aynısını diyeceğiz. Ülkü Ocakları bizim her şeyimiz. Allah bugün buraya gelmemizi, açılışımızı yapmamızı vesile olan, yardım edenlerin hepsinden razı olsun." diye konuştu.


burhan mucurmhpmilliyetçi hareket partisisamsunsamsun haberlericanikülkü ocakları