Geri

Canik Belediyesi’nden Kadir Gecesi Özel Programı

Canik Belediyesi, ilçede ‘Kadir Gecesi Özel Programı’ düzenliyor. Kuran-ı Kerim tilavetleriyle dünya ve Türkiye’de dereceler elde eden konukların katılımıyla düzenlenecek olan programda Kadir Gecesi dualarla idrak edilecek.

12:10:21 | 2023-04-17


Haberi Sesli Dinle

Canik Belediyesi, ilçede ‘Kadir Gecesi Özel Programı’ düzenliyor. Canik Belediyesi’nin ilçede düzenleyeceği Kadir Gecesi Özel Programı’nda Ramazan ayının manevi ikliminde bir araya gelecek olan binlerce vatandaş, bin aydan daha hayırlı olduğu müjdelenen Kadir Gecesi’ni dualarla idrak edecek. Kuran-ı Kerim’i güzel okuma yarışmaları 2011 Dünya ve Avrupa birincisi, Fatih Camii Müezzini Recep Yasan, 2017 ve 2019 ezanı güzel okuma yarışmaları Türkiye birincisi, İstanbul Çamlıca Camii Müezzini Mustafa Alphayta ve 2017 TRT Kuran-ı Kerim’i güzel okuma yarışması birincisi, Üsküdar Mihribah Sultan Camii Başimam Hatibi Mustafa Altın’ın ve Canik İlçe Müftülüğü imam hatiplerinin Kuran-ı Kerim tilavetinde bulunacağı, Mevlid-i Şerif ve ilahilerin seslendirileceği Kadir Gecesi Özel Programı 17 Nisan 2023 tarihinde saat 20.00’da Canik Merkez Camii’nde gerçekleşecek.

MANEVİ ATMOSFER
Canik Belediyesi ve Canik İlçe Müftülüğü iş birliğiyle Canik Merkez Camii’nde düzenlenecek olan Kadir Gecesi Özel Programı’nda binlerce vatandaş Kadir Gecesi’nin manevi atmosferinde bir araya gelecek. Bin aydan daha hayırlı olduğu müjdelenen Kadir Gecesi’nde ellerini semaya kaldıracak olan vatandaşlar, rahmet kapılarının ardına kadar açıldığı bu mübarek günü dualarla idrak edecek. Kuran-ı Kerim’i güzel okuma yarışmaları 2011 Dünya ve Avrupa birincisi, Fatih Camii Müezzini Recep Yasan, 2017 ve 2019 ezanı güzel okuma yarışmaları Türkiye birincisi, İstanbul Çamlıca Camii Müezzini Mustafa Alphayta ve 2017 TRT Kuran-ı Kerim’i güzel okuma yarışması birincisi, Üsküdar Mihribah Sultan Camii Başimam Hatibi Mustafa Altın’ın ve Canik İlçe Müftülüğü imam hatiplerinin Kuran-ı Kerim tilavetinde bulunacağı, Mevlid-i Şerif ve ilahiler seslendireceği programda Canik Belediyesi vatandaşlara ikramlarda bulunacak.

 

 


canikcanik belediyesicanik belediye başkanıibrahim sandıkçıkadir gecesisamsunsamsun haberleri