Geri

Canik'e bir eğitim merkezi daha...

Canik Belediyesi ve RET International Derneği Samsun Temsilcisi iş birliğiyle ilçede vatandaşlar için psikososyal destek çalışmaları ve ücretsiz eğitim çalışmalarının gerçekleştirileceği Benim Hayatım Toplum Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi. Başkan İbrahim Sandıkçı, ilçeye yeni eğitim yatırımları kazandırmaya devam edeceklerini ifade etti.

11:03:26 | 2024-03-14


Haberi Sesli Dinle

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı’nın ilçede hayata geçirdiği projelerle, vatandaşlar ücretsiz eğitim programlarıyla buluşmaya devam ediyor. Canik Belediyesi ve RET International Derneği Samsun Temsilcisi iş birliğiyle ilçede vatandaşlar için psikososyal destek çalışmaları ve ücretsiz eğitim çalışmalarının gerçekleştirileceği Benim Hayatım Toplum Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi. Eğitim alanına yönelik çalışmaları hız kesmeden sürdürdüklerini ifade eden Başkan İbrahim Sandıkçı, “İlçemizde her yaş grubundan vatandaşımızın katılım sağlayabildiği eğitim çalışmalarına imza atmayı sürdürüyoruz” dedi.

Eğitimde Öncü Şehir Canik
Canik’i kaliteli ve nitelikli eğitimin merkezi haline getirdiklerini ifade eden Başkan İbrahim Sandıkçı, “ Eğitim hayatının her döneminde var olan, bilim ve teknoloji ile mesleki eğitimlerimiz başta olmak üzere birbirinden özel projelerimizle ilçemizi eğitimde öncü bir konuma getirdik. Önceliğimiz her zaman kaliteli ve nitelikli eğitim. İlçemizde ilklere imza attığımız eğitim çalışmalarımıza yenilerini ekleyecek, çocuklarımızı ve gençlerimizi geleceğe donanımlı bireyler olarak yetiştirmeye devam edeceğiz” şeklinde ifade etti.

Canik Belediyesi Mevlana Yaşam Kampüsü’nde gerçekleştirilen açılış törenine Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Canik İlçe Milli Eğitim Müdürü Zahit Köseoğlu, Canik İlçe Müftüsü Bayram Karar, RET International Derneği Bölgesel Teknik Program Sorumlusu Elçin Demirel Topuz, RET International Derneği Samsun Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

 


canikcanik belediyesicanik belediye başkanıibrahim sandıkçısamsunsamsun haberlerieğitim merkeziçiğdem karaaslan