Geri

Canik’e yeni yatırımlar kazandırılacak

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, MÜSİAD Samsun Şubesi’ni ağırladı. Başkan İbrahim Sandıkçı, Canik'e yeni yatırım kazandıracaklarını söyledi.

13:25:25 | 2024-04-24


Haberi Sesli Dinle

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Samsun Şube Başkanı Hasan Tahsin Şengül ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Canik’e yönelik kazandırılması hedeflenen yeni projeler ve yatırımlar hakkında MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Hasan Tahsin Şengül ve yönetim kurulu üyelerine bilgiler aktaran Başkan İbrahim Sandıkçı, ilçenin yatırım potansiyelini arttırmaya devam edeceklerini belirtti. Yoğun bir şekilde sürdürdükleri çalışmalarla, ilçeyi kamu ve özel sektör yatırımlarının odak noktası haline getirdiklerini ifade eden Başkan İbrahim Sandıkçı, “Canik’te gelişimi yeni yatırımlarla sürdüreceğiz” diye konuştu.

Yatırımcıların Durağı
Canik’e yeni proje ve yatırımlar kazandırmak için gayretle çalışmaya devam ettiklerini belirten Başkan İbrahim Sandıkçı, “ Canik’imiz kazandırdığımız projeler ve yatırımlarla hızlı bir gelişim ve değişim yaşadı. İlçemize değer katan eserleri vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Bu süreçte gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla özel sektör yatırımlarının da ilçemizde hayat bulmasına vesile olduk. İlçemizi Merkezi Hükümet Yatırımları’nın ve özel sektör yatırımlarının merkezi, yatırımcıların durak noktası haline getirdik. Gayretle çalışmaya devam ederek Canik’imize yeni yatırımlar kazandıracağız” şeklinde konuştu.

 


canikcanik belediyesicanik belediye başkanıibrahim sandıkçısamsunsamsun haberlerimüsiad