Geri

Canik'e 5 yılda 9.5 milyar liralık yatırım

Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, ilçeyi yatırımların merkezi haline getirdiklerini ifade etti.

10:21:50 | 2024-02-23


Haberi Sesli Dinle

Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, Samsun Genç İş İnsanları Derneği’ni (SAMGİAD) ziyaret etti. SAMGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Aytekin Demir ve yönetim kurulu üyelerine ilçeye kazandırdıkları projeler ve yatırımlar hakkında bilgiler aktaran Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı “Canik’i yatırımların gözde durak noktası haline getirdik” dedi.

İLÇE YATIRIMCILARIN ODAĞINDA
Canik’e yeni projeler ve yatırımlar kazandırmaya devam edeceklerini vurgulayan Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, “Farklı sektörlerde faaliyet gösteren değerli iş insanlarımızla bir araya gelerek ilçemize kazandıracağımız yatırımlar hakkında istişarelerde bulunuyoruz.

İlçemize 5 yılda 9.5 milyar Türk Lirası Merkezi Hükümet Yatırımı ve Belediyemiz kaynaklarından 372 milyon Türk lirası yatırım kazandırdık. Belediye ve Merkezi Hükümet Yatırımlarımız ile birlikte, sağlık ve eğitim alanları başta olmak üzere özel sektör yatırımları da ilçemizin gelişim sürecinde aktif olarak rol aldı. Gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla Canik’imizin yatırım potansiyelinin fark edilmesini sağlayıp, iş insanlarımızın ilçemize farklı alanlarda yatırımlarda bulunmasına vesile olduk. Canik’imizi daha ileriye taşıyacak yeni proje ve yatırımları ilçemize kazandırmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı’ya gerçekleştirdiği ziyarette AK Parti Canik İlçe Başkanı Mahmut Gençay eşlik etti.


canikcanik belediyesicanik belediye başkanıibrahim sandıkçısamsunsamsun haberlerisamgiad