Geri

Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü Hayran Bıraktı

Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü, Samsun İlçe Milli Eğitim Müdürlerini ağırladı.

10:58:56 | 2024-02-08


Haberi Sesli Dinle

Samsun İlçe Milli Eğitim Müdürleri, Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’nü ziyaret etti. Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Murat Ağar’ın da ziyaretçiler arasında yer aldığı programda, Canik Belediyesi eğitmenleri tarafından Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’nde öğrencilere sunulan eğitim imkânları ve özel eğitim müfredatı ile ilgili bilgilendirmeler yapıldı. Müdürler, Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’nde uygulanan eğitim modelinin örnek bir çalışma olduğunu ifade etti.

Kampüse Tam Not
Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’nde yer alan atölyeler, laboratuvarlar, uygulama ve keşif alanlarını tek tek inceleyen Samsun İlçe Milli Eğitim Müdürleri, Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’nde öğrenciler için özel olarak oluşturulan alanların bilim ve teknoloji alanında yetkin bireylerin yetişmesi için önemli olduğunu vurguladı. Samsun İlçe Milli Eğitim Müdürleri, Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’nde uygulanan eğitim modelinin, eğitimde rol model olan bir çalışma olduğunu ifade etti. Müdürler, ziyaret programının ardından Akıncı TİHA’nın önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’nde gerçekleştirilen ziyaret programına, Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Murat Ağar, Samsun İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, 17 İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve şube müdürleri katıldı.


canikcanik belediyesicanik belediye başkanıibrahim sandıkçısamsunsamsun haberlerikeşif kampüsüçocukeğitim