Geri

Canik, Sandıkçı ile yatırıma doydu

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, son 5 yılda ilçeye eğitimden kültüre, ulaşımdan turizme bir çok alanda 372 milyon liralık yatırım yaparken, yapılan girişimlerle de 9,5 milyar liralık yatırım kazandırdı.

13:14:08 | 2024-03-19


Haberi Sesli Dinle

Canik Belediyesi son 5 yılda gerçekleşen yatırımlarla ilçeyi daha yaşanılabilir hale getirdi. Başkan İbrahim Sandıkçı'nın vizyonu ile Canik'e son 5 yılda 372 milyon liralık yatırım gerçekleştirildi. Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü, Şehr-i Canik Konağı, Orman Okulu, Kuzey Yıldızı Sosyal Yaşam Merkezi, Sıfır Atık Köyü, Yeni Bulvar Yolu, Doğal Yaşam Merkezi, Uludağ Engelsiz Yaşam Parkı, Hanım Konakları, Terst Ev, Halk Kütüphanesi ve Yürüyüş Yolu gibi eğitimden kültüre, ulaşımdan turizme bir çok alanda yapılan yatırımlarla Canik'in adeta çehresi değişti.

9,5 MİLYAR LİRALIK HÜKÜMET YATIRIMI
Başkan İbrahim Sandıkçı, belediye yatırımlarının haricinde yaptığı girişimlerle de Canik'e son 5 yılda 9,5 milyar liralık merkezi hükümet yatırımı kazandırdı. Samsun Şehir Hastanesi, Mert Irmağı Islahı Projesi, Canik Hükümet Konağı, Canik Millet Bahçesi, Şehr-i Bahçe Konutları, Soğuksu Kentsel Dönüşüm Projesi, Canik Fen Lisesi, Canik İlçe Jandarma Merkezi gibi ilçeyi ileriye götürecek merkezi hükümet yatırımları dikkat çekti.

CANİK'E KATMA DEĞER KATIYORUZ
Canik’e kazandıracakları yeni projeler ve yatırımlarla, ilçenin değerine değer katmaya devam edeceklerini ifade eden Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, ilçe halkıyla birlik ve beraberlik içerisinde Canik için aralıksız bir şekilde çalışmaya devam ettiklerini söyledi. Sandıkçı, “Hemşehrilerimizle gönül gönüle çalışmaya devam ederek, yeni kimliğine kavuşturduğumuz Canik’imize değer katmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

ESERLERLE DOLU 5 YIL
Canik’in gelişim sürecine önemli katkılarda bulunan projeleri ve yatırımları ilçeye kazandırdıklarını ifade eden Başkan İbrahim Sandıkçı, “Planlamalarımızı yaptık. Hemşehrilerimizle istişare halinde çalışmalarımızı yoğun bir tempoyla sürdürdük. Canik’imizin birinci önceliği olan, hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını karşılayan, kendilerinin yerinde ve hızlı bir şekilde hizmet almasını sağlayan eserleri ilçemize kazandırdık. İlçemizde eser ve hizmetlerle dolu 5 yıla imza attık. İlk günkü heyecanla çalışmaya, ilçemiz için düşünmeye ve üretmeye devam ediyoruz. Canik’imizi daha ileriye taşıyacağız. Yeni eser ve hizmetlerle hemşehrilerimizi buluşturmaya, ilçemize yeni projeler ve yatırımlar kazandırmaya devam edeceğiz” şekilde konuştu.


canikcanik belediyesicanik belediye başkanıibrahim sandıkçısamsunsamsun haberleri