Geri

Canik’te Başkan İbrahim Sandıkçı Rüzgârı

Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, “Sevdamız Canik için çalışmaya devam ediyoruz. Birlik ve beraberlikle yola devam” dedi.

11:03:03 | 2024-02-07


Haberi Sesli Dinle

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı’nın yeniden Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı gösterilmesi ilçeye büyük sevinç yaşattı. AK Parti Canik İlçe Başkanlığı önünde toplanan yüzlerce kişi toplantıya katılmak üzere AK Parti Canik İlçe Başkanlığı’na gelen Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı’yı coşkuyla karşıladı. Canik’i Türkiye Yüzyılı’nda projeler ve yatırımlarla donatmaya devam edeceklerini ifade eden Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, “İlçemizi Türkiye Yüzyılı’nda yeni projeler ve yatırımlarla geleceğe taşıyacağız” şeklinde ifade etti.

Canik İçin Durmak Yok
“Her alanda daha güçlü bir Canik için çalışmayı sürdürüyoruz” diyen Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, vatandaşlarla birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam ettiklerini vurguladı. Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, “Canik’e değer katan, vatandaşlarımızın yaşam kalitelerini arttıran nice eser ve hizmetleri görevde bulunduğumuz 5 yılda ilçemize kazandırdık. Sevdamız Canik için dün olduğu gibi bugün de hız kesmeden çalışmaya devam ediyoruz. Canik’imizde yenlik ve gelişim devam edecek. Türkiye Yüzyılı’nda şahlanışımızı sürdüreceğiz. Birlik ve beraberlikle yola devam” diye konuştu.


canikcanik belediyesicanik belediye başkanıibrahim sandıkçısamsunsamsun haberleri