Geri

Canik'te Başkan İbrahim Sandıkçı’yla devam

Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı oldu.

16:17:20 | 2024-02-04


Haberi Sesli Dinle

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı’yı Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı olarak açıkladı. 2019-2024 yılları arasından ilçede gerçekleştirdiği çalışmalarla vatandaşların büyük takdirini kazanan ve yeniden Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “ Canik’imizi geleceğe taşımak için hazırız kararlıyız” dedi.

Canik’te Gerçek Belediyecilik
Samsun’da gerçekleştirilen belediye başkanlığı aday açıklama toplantısında Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı olarak ismi açıklanan Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçeye yeni projeler kazandırmaya ve her alanda değer katmaya devam edeceklerini ifade etti. Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, “Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Canik Belediye Başkanlığı görevi için yeniden yola revan oluyoruz. Canik’imiz için görevde bulunduğumuz 5 yıl içerisinde çalışmalarımızı azim ve gayretle sürdürdük. 15 yıllık işi 5 yıla sığdırdık. Eserler ve hizmetlerle dolu bu 5 yılda, ilçemize büyük gelişim ve değişim yaşattık. Her zaman olduğu gibi, vatandaşlarımızla gönül gönüle çalışmaya devam edeceğiz. Attığımız her adımı Canik için atacağız. Yeni eser ve hizmetleri vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” ifadelerini kullandı.

Türkiye Yüzyılı Vizyonuyla Hizmete Devam
Türkiye Yüzyılı vizyonuyla çalışmaya devam edeceklerini vurgulayan Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, “Canik Belediye Başkanlığı görevi için bizlere bir kez daha güvenen Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’ye şükranlarımı sunuyorum. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye Yüzyılı’na yakışır eser ve hizmetleri ilçemize kazandırmayı sürdüreceğiz. Hemşehrilerimizle olan gönül bağımızla ilçemizi daha da ileriye taşıyacağız. Türkiye Yüzyılı vizyonuyla ilçemiz için çalışmaya devam edecek, gücüne güç katan bir şehir inşa edeceğiz” şeklinde konuştu.


--


canikcanik belediyesicanik belediye başkanıibrahim sandıkçısamsunsamsun haberleri