Geri

Canik’te binler Miraç Kandili’nde buluştu

Canik Belediyesi, Miraç Kandili Özel Programı düzenledi.

10:29:35 | 2024-02-07


Haberi Sesli Dinle

Canik Belediyesi’nin ilçede düzenlediği Miraç Kandili Özel Programı’nda bir araya gelen binlerce vatandaş, 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlar için ellerini semaya kaldırdı. Canik Merkez Cami’nde gerçekleştirilen programda, 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlar için dualar edildi. Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, vatandaşların Miraç Kandili’ni tebrik ederek, deprem afetinde hayatını kaybeden vatandaşlar için taziyede bulundu.

“Gözyaşlarını silmek için seferber olduk”
6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerin yaralarının devlet millet el ele sarıldığını ifade eden Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, “6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerde milletimizin sergilediği yardımlaşma ve dayanışma bir kez daha tüm dünyaya örnek oldu. Canik’imizde asrın felaketinin yaşandığı illerimizdeki kardeşlerimize yardımcı olmak, onların gözyaşlarını silmek için hemşehrilerimizle birlikte seferber olduk. Deprem afetinde yaşamını yitiren tüm vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum. Yüce Mevla, ülkemizi ve milletimizi her türlü afetten muhafaza etsin. Miraç Kandilimiz mübarek olsun” dedi.

Programa, Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, AK Parti Canik İlçe Başkanı Mahmut Gençay ve vatandaşlar katıldı. Canik Belediyesi, Miraç Kandili’nde ilçedeki camilerde vatandaşlara ikramlarda bulundu.


canikcanik belediyesicanik belediye başkanıibrahim sandıkçısamsunsamsun haberlerimiraç kandili