Geri

Canik’te göz dolduran yatırımlar

Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, Canik’e 10 milyar Türk lirasına yakın yatırım kazandırdıklarını ifade ederek, 5 yılda ilçeye büyük gelişim ve değişim yaşadıklarını kaydetti.

12:35:18 | 2024-03-06


Haberi Sesli Dinle

Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı, Asrın İşadamları Derneği (ASRİAD) Samsun Şubesi’ni ziyaret etti. Şube Başkanı Tuncay Bulut ve iş insanları ile bir araya gelen Başkan İbrahim Sandıkçı, onlara ilçeye kazandırdıkları yatırımlar hakkında önemli bilgiler aktardı. Canik’i geleceğe yönelik, çehresini değiştiren yatırımlarla buluşturduklarını ifade eden Başkan İbrahim Sandıkçı, “Canik’imiz eserleri ve yenilenen kimliğiyle altın çağını yaşıyor” diye konuştu.

“Canik’te gerçek belediyeciliği sürdüreceğiz”
Canik’e yeni projeler ve yatırımlar kazandırmaya devam edeceklerini vurgulayan Başkan İbrahim Sandıkçı, “Gece gündüz demeden çalışarak, ilçemize ve hemşehrilerimize hizmet ettik. Canik’e 5 yılda 9.5 Milyar Türk lirası Merkezi Hükümet Yatırımı kazandırdık. Eğitim alanında önemli yatırımların yer aldığı, belediyemiz öz kaynaklarından 372 milyon Türk lirası yatırım kazandırdık. Kentsel dönüşüm çalışmalarımızla modern ve güvenli konutları vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Hemşehrilerimizle birlikte durmadan yolumuza devam ederek, Canik’te gerçek belediyeciliği sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Canik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı’ya gerçekleştirdiği ziyarette, AK Parti Canik İlçe Başkanı Mahmut Gençay, MHP Canik İlçe Başkanı Süleyman Baltacı, Canik Belediye Meclis Üyeleri ve Cumhur İttifakı Canik Belediye Meclis Üyesi Adayları eşlik etti.


canikcanik belediyesicanik belediye başkanıibrahim sandıkçısamsunsamsun haberleriasriadtuncay bulut